Mennyi ruhát, úgy értem hány darabot érdemes venni az újszülöttnek?
Én 62es mérettel kezdtem,de innen onnan kaptam azért 1-2 56osat is.Van olyan 7-8 rugi,amit az elejétől kezdve tudunk használni.Mivel textil pelust fogok használni,így olyan 2 naponta mosok.Ezek mind ujjatlan lábnélküliek.
Aztán érdemes 2 hálózsák alvásho.Mindegy hogy hány fog van,ő mégis hozzá van szokva hogy éjjel nappal 36-37 fok veszi körül.Anya az pólyát is javasolta,ilyen vékonyabb anyagú,hosszúújjú és az alja nagyon hosszú,amikor ráadtad úgy kell az alját visszahajtani,majd a hóna alatt megkötni.Állítólag nagyon szerettük gyerekkorunkban mind a hármat.Eddig van belőle egy.Zoknicskákat is javasoltak.Kaptunk néhány párat,de még nem tartottam leltárat.Kis réklik,majd a kocsizáshoz.Vékonyabból 2,vastagabból 1.Vannak hosszúújjú zártlábú ruhácskák,azokből is olyan 2-3 darab lehet,de érdemes őket 62-es méretben megvenni,mert hamar belenőnek,és nem zavarja,ha eleinte kicsit bő.Van vastagabb ruhácskák is,de mivel májusiak leszünk,így annyira nem sok.Viszont 1-2t érdemes tartani,hiszen mi lesz ha rosszidő jön,és pont nem tudsz elmenni sehova beszerezni egy váltás meleg ruhát a kicsinek,és abból is jobb a nagyobb méret,hogy ne legyen fölöslegesen kidobott pénz,ha mégsinc rá szükség.
Azt hiszem ennyi minden elég a kezdéshez.Ha a pólya tényleg beválik,akkor lehet veszek még 1-2-t,de ezt majd csak használat közben látom meg.
Júliusban bőven elég 2 db lábas-kezes bady, 4-5 lábatlan rövidujju, és vehetsz lábatlan ujjatlant is 2 dbot. Ezen kívül legyen egy vastagabb és egy vékonyabb pléded, vékony sapkád és zoknid.
Más nem nagyon kell, mert őrült mód hamar kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!