A széltől, nyáltól kipirosodott arcbőrét a fiamnak mivel kenjem? A gabi testápoló jó lehet rá?
Bephanten.
És legközelebb akkor is kend be, mielőtt kiviszed, akkor ez nem történik meg újra.
Sajna itt vannak a mínuszok... :o(
Popsikrémet nem raknék rá, mert hámosítanak és szárítanak.
Ne rakj semmi mást rá csak a szokásos arckrémét használd gyakrabban amit pancsi után használtok. Nekem érzékeny nagyon a bőre így a Babé érzékenybőrűeknek arckrémét használjuk az arcára is mióta megszületett. Naponta 4x-5x kenem, mert ugyan úgy mint neked a nyálától is kipattogzik. Nem kell semmit se külön rárakni. Nálunk még csak + allergiát okozott.
Felesleges a testápoló, nincs nagyobb hidratáló hatása.
Én Babé érzékeny bőrre való testápolóval szoktam bekenni. Mondjuk ma elfelejtettem, mire bejöttünk, ki is száradt szegényemnek. :(
Nem olcsó ez a krém, de nagyon sokáig elég.
Nekünk is a Bepanthen vált be, hiába vettem meg a drága Babe arckrémet ...
A Fiamnak is nagyon száraz, piros az arcbőre, de a Bepanthen szépen rendbe hozza.
Amúgy a Bepanthen nem popsikrém, függetlenül attól, hogy popsira is lehet használni. Épp hogy a hámosító hatása a jó (ilyen helyzetben is).
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!