Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milupa jó éjszakát tápszer...

Milupa jó éjszakát tápszer bevált valakinek?

Figyelt kérdés

Kisfiam 6 hónapos és minimum háromszor szopizik éjjel.Pedig este lefekvés előtt 1 órával kap főzeléket vagy tejpépet,lefekvéskor megszoptatom és mégis sokszor ébred.Sőt van úgy hogy elalvás után egy órával már fenn van,tuti nem éhes,de nagyon nehezen altatom vissza.A szoptatások 2,5-3 óránként vannak és közte meg nagyon sokat kell megnyugtatni,sőt visszadajkálni.

Tegnap este adtam először a milupát az első ébredésnél,de ugyanúgy felkelt éjjel.Próbáljam meg az esti szopit a fürdés előtt és elalvásnál meg a tápszert?

2009. máj. 30. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi minden másnap azt vacsizunk, nekünk nagyon bevált. Úgy alszik tőle, mint akit fejbevertek!:))Ha nem azt kap, akkor felébred minimum egyszer éjszaka.

Egyébként azt hallottam, hogy a citromfű, ami benne van, nem hat minden babára, ezért van, akinek nem válik be.

2009. máj. 30. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy nem az evéssel van probléma, hannem a felvevésel.Úgy gondolja ott is lehet aludni, ilyenkor már nagyon grafináltak!!!Az evés csak pótcselekvés!

Nálunk is ilyesmi van, jönne át hozzánk.

Amúgy tényleg laktatóbb ez a tápi én is ezt használom este és észrevettem reggel nem annyira éhes!!!

2009. máj. 30. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ezt nem próbáltam, viszont én Sinlacot adok fürdés előtt, utána meg szopi és nekem kell adnom tápszert is mert nem elég a tej, így alszik 2-3 óráig. Ha nem adom a Sinlacot akkor már éjfélkor fenn van. Próbáld ki hátha! Az én babám is 6 hónapos.
2009. máj. 30. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi lányok:)
2009. máj. 30. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 7 hósak vagyunk, de kb. 6 hós kora óta adom neki. A hatás nagyjából SEMMI! A helyzet pedig olyan, mint nálatok..gyakori ébredés, aludni nem akar, csak nehezen. Mindössze 1 órával tolódik ki az 1. éjjeli szopi, így fél 12-kor eszik.
2009. máj. 30. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
nekünk abszolút semmit nem segített. teljesen mindegy volt, hogy azt eszi vacsira, vagy tápszert. én Humana jóéjszakát tápszert próbáltam ki, és most nagyon úgy tűnik, hogy jót tett. ugyan kel éjszaka is, mert fogzik és napközben nem eszik eleget, így éjjel egyszer eszik, de felkel, kajál és alszik tovább. nagyon nyugodtan alszik éjszaka, nekem eddig ez a legjobb, amit próbáltam.
2009. máj. 30. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsika hogy i kérdezek ,e ezt a tápot reggelire is lehet adni vagy csak estére való???köszönöm Nikol
2009. aug. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!