Nagyon nagy gáz segíteni kakilni a babának?
Az őszibarack nagyon sokat segít, ha kemény a kakija.
Én tettem el fagyasztva még nyáron és akkor adom neki, amikor ilyesmi van, de ha neked nincs, lehet kapni fagyasztottat is és ugye konzerveset is, csak az cukros, de ha lemosod róla a lét, akkor nem olyan gáz.
Kapja ezt valami más gyümivel 10 óraira, és uzsira, és másnapra minden oké lesz.
mivel nyomogatod a babád lyukát?
9 hónaposan nem kéne mert könnyen hozzászoknak a segítséghez aztán meg nézhetsz hogy nem tud egyedül kakilni.
az se normális, hogy "bogyózik", nem jó az étrende
étrend:
reggeli tejpép, tízórai mindig gyümölcs, általában szilva, alma vagy barack, pici kekszporral összekeverve, ebéd mindig valami főzelék, a korának megfelelő dolgokból, pl sütőtök, krumpli, brokkoli, répa, borsópüré, cukkini, paradicsompüré, ezek kombinációja, mindig hússal (csirke, disznó, pulyka, hal), uzsonna joghurt gyümölccsel, vacsi szintén főzelék. Ezután szopizik fürdés után, meg egyszer éjszaka is.
Inni kb 150 ml-t iszik vizet egy nap, max 200 ml. Többet nem fogad el.
Nem mindig bogyózik, kb fele-fele arány neki a normál és a keményebb kaki.
Ő a második gyermekem, egyeskével nem volt ilyen gond, pedig még kevesebbet ivott...doki nem tudott mit mondani a kakira, állítólag vannak ilyen babák.
Megfogadom a tanácsotokat, és többet nem segítek neki, amúgy írtam is, hogy ez nem rendszeres, csak előfordult már. Pont ezt akartam tudni, hozzászokhat-e a baba az ilyesmire. Azért gondolkodtam rajta, mert egyik barátnőm babája nagyon nyűgösen fogzós volt picinek, és ő orvosi tanácsra naponta kúpozta (viburcol), hogy aludjon éjszaka, benne is felmerült, hogy nem gáz-e ennyit piszkálni a popsiját, de a doki szerint ilyen nincs...
az anyai ösztönök azt súgják, ne csináljam többet. Amúgy popsitörlővel nyúltam neki oda, nem dugtam be az ujjam, se lázmérőt, csak mikor láttam hogy nyomja a kakit, odatettem az ujjam a luk mellé. Bocs, ha ez valakinek undorító, nem egy perverz állat vagyok, csak egy anyuka....kedves első válaszoló.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!