Szoktátok meztelenül videózni babátokat?
Első vagyok.
Mármint hogy gond? Hogy büntetik-e? Azt nem tudom, de rengeteg beteg ember van, akik az ilyenekre hajtanak... Másrészt ha nagyobb korában megtalálja valamelyik ismerőse, akkor szerintem az elég gáz...
Nem szoktam. Sőt, fénykép is kb. 5 van róla. Abból 3 az, amikor legelőször fürdettük itthon és a maradék kettő az amikor fél éves volt esti fürdésnél. Majd egy éves korában is lesz 2 kép róla.
Ennyi.. nem rakom fel a netre! Kizárt dolog. Nem akarok még abba se belegondolni, hogy valaki rá gondol miközben ... szóval érted!
Én még azt is aberráltnak találom 1-2 szülőtől (már bocsánat!), hogy ilyen képet vagy hasonlót felrak a közösségi oldalakra vagy egy saját honlapra! Még ha jelszóval is lehet belépni ... meddig tart feltörni?!
Van ismerősöm, aki a fiának a zöld telibe sz@rt pelenkáját rakta fel a netre. Azt hiszem egy hét se telt el, de már fent volt a napisz@ron. Ennyit erről.
Nem filmezzük meztelenül. Néhány meztelen kép készült róla fürdés közben, vagy után, de ezeket csak a férjem és én látjuk, nem csináltatunk belőle papírképet, és nem küldözgetjük email-en sem senkinek. Rengeteg felöltözött aranyos kép van a kislányunkról, családtagok olyat szoktak kapni.
Közösségi oldalakra egyáltalán nem töltünk fel fotókat, mert akinek meg szeretnénk mutatni a kislányunkat, azt megoldjuk másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!