Nátha miatt lehet nyálkás a kakija?
Figyelt kérdés
6 hónapos kislányom náthás, nagyon taknyos. Tegnap óta nyálkásat kakil. Jól gondolom hogy a garatba lefolyó orrváladék okozza a nyálkás kakit?2012. jan. 29. 11:29
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet tőle! Nekünk is ez volt kb 2 hete. Aztán voltunk gyógytornán, ahol annyit sírt, hogy szó szerint taknya-nyála egybefolyt. Na ki is ürült az orra tőle!
2/4 anonim válasza:
Szívd az orrát orrszívóval, hogy ne az arcocskájába, és a kis fülébe nyomuljon a sok takony. És igen lehet attól nyálkás a kakija, hogy sokat nyelt belőle. Még olyan is van sajnos, hogy "jól lakik vele", tehát kevesebbet eszik. Bár szerintem ez nem bizonyított dolog:-)
Amit én tdok neked ajánlani, az az, hgy szívd az orrát amilyen gyakran csak lehet, hasznélj neki való orrcseppet pl Nasivin-t, vagy kend a kis hátát napi 2 alkalommal BabyLuuf-al.
Mi most vagyunk túl egy közel egy hónapos náthán, rémes volt:-(
Mondjuk neki a nátha végére 2 foga is kibújt:-)
3/4 anonim válasza:
Biztosan attól van, az én lányom is meg van fázva és mondta a doktor nénink, hogy ne ijedjek meg tőle, gyakran előfordul ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!