Mikortól mentetek először babával kirándulni?
Figyelt kérdés
A közelbe ill. külföldre nem túl messze( szomszédos országok)? Hogy bírta a baba?2012. jan. 29. 10:21
1/6 anonim válasza:
Mivel én Erdélyi származású vagyok és itt élek Cegéden,így ünnepekkor alap,hogy otthon legyek.A kislányom három hónapot töltötte mikor elindulunk vele haza karácsonyozni.450 km utaztun autóval,átaludta az egész utat,igaz éjjel utaztunk.
2/6 anonim válasza:
Vele két hónapos korában Münchenbe egy hétre, elég jól bírta, végig aludta az utat. Nélküle 4,5 hónapos korában utaztunk el szintén egy hétre, a nagyszülei szerint jól bírta azt is.
3/6 anonim válasza:
Mi még várjuk a picit (február 4-re vagyok kiírva),de tervben van,hogy március magasságában már útra kelünk vele;kocsival.Igaz az "csak" 200 km;de az sem lesz kevés egy ekkora picurral.Nincs mit tenni,menni kell!Tömegközlekedéssel tuti nem indulnék neki!
Illetve szerintem minél kisebb korban hozzá van szoktatva a menőkéhez,annál kevésbé veszi fel az utazás fáradalmait.A szülőket tuti jobban kikészíti majd :) .
4/6 anonim válasza:
5,5 hónapos volt. A Bükkbe mentünk, 200 KM, 4 órás út. Indulás előtt szopizott, végig aludta az utat. 1x megálltunk mi kávéztunk, ő ivott és mentünk tovább. Kisfiunk meg vissza is aludt.
Azóta minden évbe odamegyünk nyáron. 3 éves.
5/6 A kérdező kommentje:
És az idegen helyen alvást hogy bírják? Semmi gondot nem okoz,hogy nem a saját kis helyén van?
2012. jan. 29. 16:41
6/6 anonim válasza:
14.03-as vagyok. Kisfiam nagyon jól aludt minden nyáron. Pedig minden ottani volt, kiságy, takaró, minden. Vittük első nyáron a takaróját, de nem volt rá szükség. Azóta sincs semmi gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!