Most komolyan mindenki itt fogja mutogatni a gyerekéről a képeket? Minek nézzük meg a filmed? Mégis mit változtatnál fotók felsorolásán?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 21:05
21/22 anonim válasza:
Te atya ég!Eddig nem néztem h kinek hány százaléka van v pontja v mi a szösz csak azóta amióta vki feltett vmi ezzel kapcs.kérdést!De most megnéztem!Erre a kérdésre válaszoló anyukák mind le lettetek pontozva!De miért?Ki az aki ezt élvezi h fikáz meg hasonló,vki itt éli ki magát,vmi miatt elnyomott volt gyerekkorában és most ez a bosszú v mi a szösz?
Jahhhhh és le lehet pontozni mert nem a kérdésre válaszoltam-hihihihihi
22/22 anonim válasza:
Hát ezért én is kivagyok bukva. De régen ez nem volt divat, most pár hete kezdte el valaki. Kiváncsi lennék a válaszaira. Sőt azt sem szeretem, ha valaki nem ért eggyet a másikkal, más nézetei vannak, de azért a másik is hasznosan válaszol, akkor rögtön jön a pontozás, vagy a leszólás, mint pl itt is. Már mindennek lehordják szegényt. Pedig csak a véleményét monda el az adott témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!