Megneznetek legyszi? A lanyom elso 3 honapjarol keszitettem. Valtoztassak valamit rajta?
2009. máj. 29. 21:00
11/27 anonim válasza:
Szépek vagytok nagyon és ki is néztem a kislányodat a fiacskámnak:)
13/27 anonim válasza:
14/27 anonim válasza:
Szia!
tényleg nagyon aranyosak vagytok! szép a kislányod, és ügyesen megcsináltad a videót!
Én annyit változtatnék rajta, hogy azzal a képpel fejezném be, amin hárman szerepeltek! Szép család!
15/27 anonim válasza:
21:26!
Elfelejtettem oda írni hogy ez az a zene!
16/27 anonim válasza:
Ezeket ki lehet írni sc-re is? vagy kell hozz még valami?
18/27 anonim válasza:
Mit akarsz Cd-re?Mi az az SC?
Lementeni tudod a vidit,a szekeres vidit is,Save2pc progi szoftverbázosról,fetelepíted,aztán kiválasztod h youtuberól töltesz beteszed a linket és indítod a töltést
19/27 anonim válasza:
Egy ilyen videot akarok cd-re kíirni. Azt lehet?
20/27 anonim válasza:
lehet kiírni ilyen képekből készített videót. én is rendszeresen csinálok. a Windows Movie Maker-ban megszerkesztem, a végén mentem és kiírom simán. egyszerű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!