Mire jó ez a sok vita, kötekedés egymással?
Sztem sokan itt vezetik le az egész napi stresszt.
Amúgy mostanában nekem nem sikerült hálistennek belefutnom ilyenbe:) Kb két hónapja nagyon összebalhéztam itt vkivel, akkor 2 napig nem is jöttem.
Sokan okosabbak akarnak lenni orvosnál, pedagósnál stb, hallottak vmit, rosszul tudják, stb.
A kedvenc magyartanárom kedvenc mondata: Ha sok a hülye, az gyanús:)
Mé, most neked meg mi bajod van???
:DDDDD
A fene tudja, talán tényleg a stresszt vezetik le... Vagy nincsenek barátaik, akik meghallgatják őket, viszont szeretik osztani az észt. Én naponta nézegetem az oldalt egy kicsit, ha jó kérdést találok és frappáns válaszokat, mindig jókat röhögök.
Örömmel olvastam a poént,nekem tényleg semmi bajom :)
A kérdésemet a "szájonpuszilós" adok-kapok miatt tettem fel,háááát lányok,Ti is olvastátok?Komolyan,nem is hiszem el,hogy felnőtt,gyermekes anyukák adnak választ...csak néztem.
18.06 vagyok
Én adtam tanácsot,nem gyerekeset,vagyis véleményt mondtam.Aztán nagyon felqrták az agyam én "ordítottam' le őket,hogy pocsék anyák mert stb...nem szívom vissza,bocsit sem kérnék,mert így van...
Ismét csak bólogatni tudok...Szóval néha felötlik bennem,hogy akinek ilyen alacsony az ingerküszöbe-hogy vadidegenekkel csip-csup dolgokon összevitázzon-vajon mit tesz,hogyan viselkedik otthon a babájával,gyermekével,társával?!....
Na,megyek alszom kicsit,jó éjt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!