Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 és fél hónapos babám egy...

9 és fél hónapos babám egy hete sokat puffad, főleg éjszaka. Segíthet neki egy probiotikumos kúra?

Figyelt kérdés

Két hete fogad el nagyobb mennyiségű szilárd ételt, sajnos eddig nagyon nehezen ment a hozzátáplálás, elhúzódó náthája is volt, talán azért is.

Most, hogy kicsit többet eszik (még mindig nem annyit, mint a kortársai, éjszaka is kakál, nehezen, sok pukival. Emiatt nem is alszik jól.

Arra gondoltam, hogy adok neki Bonolact Pro+Kidet, ez bevált valakinek hasonló problémákra?

Köszi a válaszokat.

2012. jan. 27. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit eszik?
2012. jan. 27. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöket, husit, zöldségek közül a paradicsomosat egyenlőre csak. Főként üvegeset fogad el, kevés olyat, amit én turmixolok neki. A gyümölcsös husi a kedvence. Tejpépet is adok neki pár napja, én erre gyanakszom egy kicsit, de az szerintem ugyanaz, mint a tápszer, csak rizsőrleménnyel van dúsítva. Semmi puffasztót nem adok neki.
2012. jan. 27. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem erre ne adj neki bonolact-ot,inkább próbáld ki az espumisant,a bonalact károsodott bélflóra esetén alkalmazható,gyomor vagy bélrendszeri fertőzések esetén. és bár vény nélkül kapható,az orvos tudta nélkül nem javasolt használni.

az én lányom pl hasmenésre ajánlotta az orvos,nem puffadásra.

2012. jan. 29. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk a Normaflore is segített.
2012. jan. 29. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen problémánk,de szerintem nyugodtan adj neki Bonolact-ot,mert lehet hogy segít,de biztosan nem árt.Egy pár napig a helyedben adnám mellé az Espumisan/Infacol cseppeket is.(gyógyszerész vagyok egyébként,de ha bizonytalan vagy kérdezd meg a gyerekorvost is!)A puffadás oka lehet a nem megfelelő emésztés,de akár az is pl. ha turmixolod az ételt,abba elég sok levegő kerül.
2012. jan. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!