6hetes baba nem baj ha 2-3 oran keresztul hordozoban van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 10:35
2/6 anonim válasza:
nem baj. ezek úgy vannak kialakítva, hogy ne legyen káros a gerincének.
3/6 anonim válasza:
Először is, mielőtt lázasan pontoznátok: Nem tudom, hogy baj-e, és azt sem írom, hogy hagyd csak, hadd legyen benne 2-3 órát.
De azt tudom, hogy az én babám bizony töltött 2 órákat a hordozóban már 6 hetes korában, mert sehol máshol nem tudtam elaltatni. A több órás kinlódás után mindenki számára megváltás volt, amikor végre a hordozóban sikerült elringatni ...
4/6 A kérdező kommentje:
nekem sem nagyon tetszik ahogy "ul" szegenyke de sokkal jobban elvan benne mint a mozesban...
2012. jan. 27. 11:23
5/6 anonim válasza:
Ha van rá módod vegyél pihenőszéket (aukciós oldalakon egész olcsón találhatsz). Az vízszintesig vagy majdnem vízszintesig dönthető, ha elalszik. Egyébként meg kicsit megemelve tud benne nézelődni. Az én fiam is utálta a mózest, nem akartam a szobába egyedül hagyni. A pihenőszékben imád lenni, játszani, aludni napközben. Vagy csak nézeget engem, hogy mit csinálok. De azért az is fontos, hogy ne egész nap ebben legyen, mert akkor lusta lesz forgolódni.
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, a hasadba se vízszintesen feküdt. Az én lányom olyan hasfájós volt, hogy csak hordozóba nyugodt meg. 18 hónapos semmi baja a gerincének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!