Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti tapasztaltatok...

Anyukák, ti tapasztaltatok olyat hogy az Angolvíztol habbzott volna a szája a kicsinek?

Figyelt kérdés
5hetes mult ,szombattol kezdtuk neki adni napi 4-5 alkalommal 5ml-t.Eloszor nevettem h bublinkakat fuj,de nem,tegnap ejjel miutan kapott erosen habos nyalzasa volt.megijedtem...azota nem mertem adni neki...vagy lehet nincs koze hozza...???
2012. jan. 26. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez vot, majdnem megfulladt, még a szeme is kimeredt, nem vett levegőt, majdnem elájultunk. Párom otton volt szerencsére.

Orrán száján habzott, mint a sűrű takony (bocs), ki orrszívóztuk, addig amíg összeraktam a porszívót, apa szívta az orrából a gripe watert.

Soha többé nem adtuk neki. Védőnő szerint allergiás volt rá.

Soha nem felejtem el, remegtem napokig.

2012. jan. 26. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Hetekig kapta, de semmi ilyen nem tapasztaltunk. Oo

Most is adnám neki de már nem hajlandó meginni, pedig segített.

2012. jan. 26. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. 1. babánknál nekünk sem volt ilyen gondunk.
2012. jan. 26. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi nem tapasztaltunk ilyet a lányunknál. Majdnem másfél hónapig kaptam.
2012. jan. 26. 11:59
 5/8 A kérdező kommentje:
hat most akkor nem tudom mit csinaljak...en is nagyon megijedtem,parom aludt míg a pici a kezemben volt szolitgattam ot h a kezemben fuled meg a mano...gyorsan szivtam ki az orrat,vôrôs volt szenvedett.akkor ne adjam neki tobbet?mit csinaljak?
2012. jan. 26. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Én nem mertem kockáztatni. Teljesen egyértelmű, hogy nála attól volt, először neki is habzott, majd az egyik adagnál történt ez a közel fulladás.

1 hónapig hallgattuk a hasfájásos sírást, maszíroztuk, tornáztattuk, espumizant adtunk. Én nem mertem, annyira féltem.

Kérdezd az orvost, hátha okosabb, mint mi.

2012. jan. 26. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add neki többet.
2012. jan. 26. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem adnám neki többet. Próbáljatok ki mást.
2012. jan. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!