Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti meddig tároljátok az...

Ti meddig tároljátok az elkészített tápszert?

Figyelt kérdés
Ti meddig szokátok felhasználni a már elkészített tápszert, amiből a baba még nem evett? Hűtőben ill. szobahőmérsékleten meddig áll el? (Tudom mi van a dobozon; a véleményetek érdekel!)
2012. jan. 25. 07:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kórházban voltunk a nyáron a kislányommal és ott pl. reggel láttam, hogy csináltak egyszerre soka üveggel, berakták a hűtőbe, amikor eljött az etetés ideje, anyuka kivette a hűtőből, mikróban megmelegített és kész. Gondolom ha nem lehetne pont egy kórházban nem csinálnák ezt. Én kislányomnak amúgy mindig frissen csináltam, nálunk szinte soha nem volt olyan, hogy meghagyja kár 2 kortynyit is.
2012. jan. 25. 14:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért kérdeztem, mert a babám anyatej után tápszert is kap kiegészítésnek, hajnalban viszont néha bealszik a cicin és a táp ilyenkor megmarad. A maradékot én sem adnám oda, mert a nyállal bekerülő bacik miatt gyorsan megromlik.
2012. jan. 25. 15:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: az újramelegítés mit jelent? Mert a tápot eleve meleg vízbe kell tenni, különben nem jól oldódik. Ha elkészítem, hűtőbe teszem utána etetés előtt felmelegítem, az nem újramelegítés ugye?
2012. jan. 25. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
tévedés, ezek a porok ugyanolyan jól oldódnak hideg vízben is, csak jól fel kell őket rázni.
2012. jan. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!