Nektek is nyűgös ma a babátok?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos pici lánykám ma alig aludt,kevesebbet evett,mint szokott,sírdogált is..lehet ettől az állítólagos mágneses vihartól?2012. jan. 24. 22:41
1/10 anonim válasza:
tegnap is nyüzsi volt, pedig már 1,5 éves. megérzi nagyon a frontokat. a tv-ben is mondták hogy ilyen frontátvonulás ami mostanában van még nem nagyon volt.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem nyűgösebb, hanem aluszékonyabb tegnap is és ma is. 5 és fél hónapos
3/10 anonim válasza:
Az én 16 hónaposom már 4. napja nyűgizik.már kezdek kikészülni:(
4/10 anonim válasza:
Igen, a 2 hónapos kislányom ma csak a pancsi alatt volt nyugodt de utána olyan hisztis ordításban kezdett,hogy még enni sem akart megmostam a kis arcát és csak úgy nyugodott meg még soha nem csinált ilyet,nagyon megijedtem és nem is nagyon aludt nap közben!
5/10 anonim válasza:
nekem is ma 4 hónapos kislányom lényegesebben kevesebbet aludt és nyűgösebb is volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Mosj kb. Már 2 órája alszik,remélem kitart hajnalig a szundi...kitartást nektek..:-)
2012. jan. 24. 23:16
7/10 anonim válasza:
Az egyévesem napok óta nyűgös, és alig akar elaludni este.
Ebéd után még csak-csak elalszik valahogy, de este?! 3 napja 11 után tudom csak letenni, pedig általában 8 körül alszik már.
8/10 kíváncsicska válasza:
Nálunk is nyügi van.De ha elalszik remélm kitart reggelig.7hetes a babám 1 hete fél 11 és éjfél közt elaludt és csak reggel 5-kor ébredt fel.Remélem ha mély álomba zuhan akkor alszik minimum a szokásos ideig.
9/10 anonim válasza:
A lányomnál is nyűglődés van már 2 napja. Remélem, hogy ez a mai nap már könnyebb lesz.
10/10 anonim válasza:
Most alszik szépen a lányom. Ez tart olyan 3ig kb, utána egyszerűen alig lehet elaltatni délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!