Melyik cumi vált be? A fogszabályzós, a sima, vagy esetleg másfajta? Milyet vegyek kisbabámnak?
Figyelt kérdés
Szóval írjátok meg tapasztalt anyukák kérlek benneteket, hogy melyik márka, és melyik forma a jobb nektek? Nem tudom milyet vegyek.Köszi előre is a válaszokat!:)2009. máj. 28. 21:25
1/7 anonim válasza:
Szia! Nekünk MAM-os cumink van, darabjaira lehet szedni, így könnyen tisztítható.
Alul lyukak vannak rajta, amit egy gumi réteg fed, állítólag így nem szív felesleges levegőt és könnyebben tudja kiszívni ami benne van.
2/7 anonim válasza:
Az én kisfiamnak csak szilikonosat veszek,nekem nem szimpi a latexes.Eddig Avent volt,most Nukos van,annak formázott a cumija.Nagyon szereti.Ki kell kisérletezni,hogy melyik tetszik neki.Ha még most születik,vagy pindurka még,ajánlom az Avent 0-3 hósát.
3/7 anonim válasza:
Nekünk Chicco van, latex és fogszabályzós.A szilikont túl keménynek talált ezért nem szerette.
4/7 anonim válasza:
3.vok.Gondolom játszócumira gondoltál,nem etető cumira...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen játszócumira gondolltam.
2009. máj. 28. 23:30
6/7 anonim válasza:
Szia!Mamos van kezdettöl fogva.szilikonos.jók,strapabírók,és bár alakja nem olyan,mint a többi /duci az egész/,de az van ráírva fogszabályzós.Megvagyok elégedve vele!
7/7 anonim válasza:
Mi Aventosat használunk az elejétől fogva. Nagyon szereti a kisfiam.aki 11 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!