Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a kisbabám az...

Sz.mse kérdése:

Mit tegyek, ha a kisbabám az almalevet nem akarja megenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg nem érett még a hozzátápláláshoz. Tudom, hogy drága a tápszer (az én lányom is azt issza és 16 hónapos), de a tápszer napjainkban semmivel sem rosszabb, mint az anyatej. Mivel a babák gyomra átlagosan 6 hónapos korukra érik meg a szilárd étel bevezetésére jobb várni vele. A tápszeres baba gyomra sem másmilyen.

Persze a te kisbabád és neked kell döntened, hogy mikor kezded a hozzátáplálást én csak tippet tudok adni, hogy kár ennyire sietni, főleg, ha a baba sem vevő rá.

2012. jan. 24. 12:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia szerintem még nem érett rá.Én úgy tudom tápszereseknél 4-hónaposan lehet hozzá táplálni,doki mondta akkor biztos lehet én várnék még egy hónapot.Ha van üvegreszelőd próbáld meg lereszelni és annak levét ad neki.Nekünk a Jonatánt ajánlotta a doktor nénik.Üdv két kisfiú anyukája
2012. jan. 24. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!