Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos, nem köhög (csak...

7 hónapos, nem köhög (csak néha), viszont az orra tele van.4 napja tart ez, vigyem el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Semmi más tünete nincs, jókedvű, mint szokott.
2012. jan. 24. 09:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem csak akkor menjetek orvoshoz, ha belázasodik. Tengervizes orrspray+ orrszívó-porszívó.Nálunk be szokott válni(leszámítva,hogy utálja). Pár nap és elmúlik. Jobbulást!

Egy 8 hónapos kisfiú anyukája.

2012. jan. 24. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
szia! orvos is csak tengervizes orrsprayt, esetleg baby orrcseppet javasolna. Szívjátok gyakran, át fog menni rajta.
2012. jan. 24. 10:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Én is arra gondoltam, hogy az orvos is ennyit javasolna valószínűleg, ezért feleslegesen nem tenném ki a váróteremben lévő baciknak.

2012. jan. 24. 10:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, tengervizes spray és szívni. Ennyi. Esetleg Cataflam csepp babáknak ha van otthon. Nekünk ezt még régebben írta a doki ilyen esetre.
2012. jan. 24. 11:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez volt...

Fenistil cseppeket kellett adnom a kislányomnak és Fluimucilt.

Elvittem orvoshoz,pont a köhécselés miatt ezért is kapta a Fluimucilt,mert volt egy kis "zörej"a tüdején.

Amig nem köhögött én sem vittem...de ahogy elkezdett és tényleg csak egyszer-kétszer köhögni...inkább elvittem,nehogy tüdőgyulladása legyen.

Feltelefonáltam a rendelőbe,h mikor vannak sokan és csak a rendelés végére estünk be:)

Nem vagyok az a tipikusan orvoshoz rohangálós tipus...de Ők még picik nem tudják megmondani,hol és mi fáj...szóval elvinném!

Mielőbbi jobbulást kívánok!

2012. jan. 24. 12:36
 6/17 anonim ***** válasza:

Ami nálunk mindig segít:

Fenistil csepp + Cebion.

Ezen kívül gyakori orrszívás, ha muszáj.

Jobbulást a picinek!

2012. jan. 24. 13:00
 7/17 anonim ***** válasza:

12.36-os hsz. vagyok.

A Cebiont nem írtam ,bizony ahogy az előttem író is írta,azzal klasszul megtámogatod az immunrendszerét..nekünk is kellett szedni és adom neki most is.

kg-ként kell egy csepp...folyadékban feloldani.

Leírom a mi orvosunk által javasolttakat.

Az én lányom 9és fél hós.

3*8 csepp Fenisztil pár nap után csak 2*8mert álmosit

2* fél csom Fluimucil ha hurutosan köhécsel a babád

és napi x csepp cebion ,ahány kg a súlya a babának.

Remélem tudtam segíteni

2012. jan. 24. 13:20
 8/17 anonim ***** válasza:

Nasivin baba orrcsepp (kíméletesebb, mint a tengervizes orrspré) nálunk nagyon bevált. befújtam és kb. 20 perc múlva kihozta a nagyon hátul lévő taknyot is a porszívó.

plusz cebion cseppek. és állandó szívás. lehet a fogzástól is a nátha. nem jön a foga véletlenül?

2012. jan. 24. 21:54
 9/17 anonim ***** válasza:

21:54es vagyok

plusz calcimusc oldatot irt fel a doki a babám köhécselésére. az üveg egyik felét reggel, a másikat este adni neki

2012. jan. 24. 21:57
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien segítettek.

Még nem bújt ki egy fogacska sem, szóval azt várjuk...Ettől lenne?

Nasivinünk van elvileg, de nem találom, holnap elmegyek a gyógyszertárba, mert a Cebion is fogyóban van.

Utolsó válaszoló!

A Nasivin után 20 percet kell várni az orrszívással?

2012. jan. 24. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!