Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit eszik a 4-5 hónapos babád?

Mit eszik a 4-5 hónapos babád?

Figyelt kérdés
Mit szeret? Mit nem szert? Mit fog mostanában kapni és mi az, amit tuti hogy nem adsz neki? (Én pl nyúl húst, stb)
2012. jan. 23. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennyi idősen csak anyatejet ivott/evett. Meg vizet/teát kapott.
2012. jan. 23. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor ilyen idős volt almát kapott keksszel,majd 5 hósan különféle főzelékeket,többnyire abból,amit magunknak főztem
2012. jan. 23. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapos kora után valamivel adtam először húst. Nyúlhúst én sem adtam soha, nem is tervezem. Én sem enném meg, ahogy a kutya- vagy a macskahúst sem. Nálam a nyuszi ugyanaz a kategória (háziállat pajtás), nekem is volt régen, 2 is.
2012. jan. 23. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Anyatejet.
2012. jan. 23. 20:47
 5/7 Filó Judit válasza:
100%
Mi tápszeresek vagyunk,kisfiam most hat hónapos.kb négy és fél hónaposan adtam neki pulykát,csirkét répával,krumplival összefőzve és nagyon bevált.sokkal kiegyensúlyozottabb így,hogy mindig tele a poci:)na meg persze sok gyümölcs.
2012. jan. 24. 06:30
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Az án fiam most töltötte be a 6 hónapost kort,nem volt anyatejem,tápot evett 2 és fél hónpos koráig. Utánna átáltam boci tejre,majd három hónaposan kezdtem a banánt és minden ételt és az egyik kedvence a nyúl hús és a mája nem lesz tőle semmi baja,nem kell aggódni,csak első nap adol neki egy kicsit pl krumplival összepépesitve,már másnap adhatsz neki többet én igy csináltam,már már eszi a nyúl,csirke húst és májat,almát,banánt,narancsot,málnát,kenyeret,krumplit grecskát,kását, krumpli levest és még sok mást ,a tejet meg már nem is akarja.
2012. jan. 25. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Anyatejcsit :)még mindig kb 5x7x
2012. febr. 10. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!