Mit eszik a 4-5 hónapos babád?
Figyelt kérdés
Mit szeret? Mit nem szert? Mit fog mostanában kapni és mi az, amit tuti hogy nem adsz neki? (Én pl nyúl húst, stb)2012. jan. 23. 20:08
1/7 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen csak anyatejet ivott/evett. Meg vizet/teát kapott.
2/7 anonim válasza:
Amikor ilyen idős volt almát kapott keksszel,majd 5 hósan különféle főzelékeket,többnyire abból,amit magunknak főztem
3/7 anonim válasza:
Én 6 hónapos kora után valamivel adtam először húst. Nyúlhúst én sem adtam soha, nem is tervezem. Én sem enném meg, ahogy a kutya- vagy a macskahúst sem. Nálam a nyuszi ugyanaz a kategória (háziállat pajtás), nekem is volt régen, 2 is.
5/7 Filó Judit válasza:
Mi tápszeresek vagyunk,kisfiam most hat hónapos.kb négy és fél hónaposan adtam neki pulykát,csirkét répával,krumplival összefőzve és nagyon bevált.sokkal kiegyensúlyozottabb így,hogy mindig tele a poci:)na meg persze sok gyümölcs.
6/7 anonim válasza:
Az án fiam most töltötte be a 6 hónapost kort,nem volt anyatejem,tápot evett 2 és fél hónpos koráig. Utánna átáltam boci tejre,majd három hónaposan kezdtem a banánt és minden ételt és az egyik kedvence a nyúl hús és a mája nem lesz tőle semmi baja,nem kell aggódni,csak első nap adol neki egy kicsit pl krumplival összepépesitve,már másnap adhatsz neki többet én igy csináltam,már már eszi a nyúl,csirke húst és májat,almát,banánt,narancsot,málnát,kenyeret,krumplit grecskát,kását, krumpli levest és még sok mást ,a tejet meg már nem is akarja.
7/7 anonim válasza:
Anyatejcsit :)még mindig kb 5x7x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!