Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Körülmetélt babák anyukái, ha...

Körülmetélt babák anyukái, ha vagytok, mikor és miért kellett megcsináltatni a piciteknek?

Figyelt kérdés

Hogy viselte a baba? mennyi idő volt a gyógyulás? stb... érdekelne ez a dolog, mert mi ez előtt állunk és szeretnék felkészülni a lehető legjobban.

Köszönöm!

2012. jan. 23. 10:58
1 2
 1/14 Nitókrisz ***** válasza:
77%

Szia!

Mennyi idős a babád? attól is függ, hogy fogja viselni, minél kissebb, annál jobb. Az első nap nagyon rossz lesz készülj fel :( Nem tudom altatják-e a picit, vagy érzéstelenítik, de ha ezek kimennek, akkor fáj nagyon neki addig, amíg az első pisi ki nem jön. Utána könnyebb, de az első pár napban nem szabad pelust viselnie - úszni fog a szoba, de ez legyen a legnagyobb gond. Mi kaptunk rá kenőcsöt és sprayt, amivel felváltva kellett kenegetni és fújni, és másnaptól a fürdővízbe Betadinet csepegtetni. Nem tudom itt mi a szokás, de előtte kérdezzétek ki a dokit. Kitartást! Másnap már könnyebb lesz!

2012. jan. 27. 18:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A férjem is körül van metélve gondoltuk a kicsiket is körül metéltejük de meggondoltam mert nem akarom kitenni őket ekkora fájdalomnak:(most 13 hónaposak
2012. jan. 28. 07:18
 3/14 A kérdező kommentje:
A fájdalom, csak átmeneti, én úgy tudom, hogy max egy hét alatt lezajlik az egész, persze addig tudom, hogy nem lesz egy vigadalom, de utána sokkal jobb lesz majd minden. és egyébként első válaszoló, hogyan viselte a pici a műtétet? mi 6 hónaposak vagyunk de apukája egyszerre akarja a két kicsit, igy majd az egyik 1,5 a másik pedig olyan 7-8 hónapos lesz. már előre rettegek.
2012. jan. 28. 07:58
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
miért lesz körülmetéltetve??hit miatt vagy egészségügy okok miatt??
2012. jan. 28. 09:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Vallás miatt.
2012. jan. 28. 12:37
 6/14 Nitókrisz ***** válasza:
100%

Nekünk mint írtam az első nap volt rossz. A műtét alatt nem mehettünk be vele, ő négy hónapos volt. A 8 hónapot ne várjátok meg!!! Az a legjobb, ha már az első héten meg tudják csinálni.

Különben tényleg jobban jár az, akinek elvégzik ezt a műtétet, kevesebb az esélye több nemi betegség előfordulásának és a hereráknak is. Különben már az ókori Egyiptomban is gyakorlat volt, nem véletlenül.

2012. jan. 28. 15:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod! a minap olvastam több cikket is, ahol leirják, hogy az amerikaiak 80-85 % köröl van metélve. nagyon ledöbbentem ezen. nálunk a vallás a fő ok ugye, de annak az alapja, amit te emlitesz, hogy rengeteg betegséget meglehet előzni vele, nem is beszélve arról, hogy mennyivel esztétikusabb.
2012. jan. 28. 16:40
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
csak érdeklődő vagyok és nm kötöszködő ha a vallás szerint metélteti körül magát akkor a Jó Isten minek teremtette oda azt???:)
2012. jan. 28. 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:
37%

pfff...zsidók...

jöhet a lepontozás

2012. jan. 29. 09:01
 10/14 A kérdező kommentje:

Kedves nem kötöszködő!

Ostobaság, amit kérdezel, ne haragudj! ennyi erővel feltehetnéd a többi szokásos bugyuta kérdést is pl.: miért halnak meg a csecsemők?, miért van éhezés, nyomorság, betegségek, háborúk, gyilkosok stb....

Ez már off kategória!

2012. jan. 29. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!