Körülmetélt babák anyukái, ha vagytok, mikor és miért kellett megcsináltatni a piciteknek?
Hogy viselte a baba? mennyi idő volt a gyógyulás? stb... érdekelne ez a dolog, mert mi ez előtt állunk és szeretnék felkészülni a lehető legjobban.
Köszönöm!
Szia!
Mennyi idős a babád? attól is függ, hogy fogja viselni, minél kissebb, annál jobb. Az első nap nagyon rossz lesz készülj fel :( Nem tudom altatják-e a picit, vagy érzéstelenítik, de ha ezek kimennek, akkor fáj nagyon neki addig, amíg az első pisi ki nem jön. Utána könnyebb, de az első pár napban nem szabad pelust viselnie - úszni fog a szoba, de ez legyen a legnagyobb gond. Mi kaptunk rá kenőcsöt és sprayt, amivel felváltva kellett kenegetni és fújni, és másnaptól a fürdővízbe Betadinet csepegtetni. Nem tudom itt mi a szokás, de előtte kérdezzétek ki a dokit. Kitartást! Másnap már könnyebb lesz!
Nekünk mint írtam az első nap volt rossz. A műtét alatt nem mehettünk be vele, ő négy hónapos volt. A 8 hónapot ne várjátok meg!!! Az a legjobb, ha már az első héten meg tudják csinálni.
Különben tényleg jobban jár az, akinek elvégzik ezt a műtétet, kevesebb az esélye több nemi betegség előfordulásának és a hereráknak is. Különben már az ókori Egyiptomban is gyakorlat volt, nem véletlenül.
pfff...zsidók...
jöhet a lepontozás
Kedves nem kötöszködő!
Ostobaság, amit kérdezel, ne haragudj! ennyi erővel feltehetnéd a többi szokásos bugyuta kérdést is pl.: miért halnak meg a csecsemők?, miért van éhezés, nyomorság, betegségek, háborúk, gyilkosok stb....
Ez már off kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!