Svedorszagba kell repulojegy 10honapos babanak?
nem, de elöfordulhat hogy valamennyi pénzt kell érte is fizetni nekünk európan belül malev lufthansa járatokon 20€ körül volt.
én sokszor repültem övid utakat kislányommal. sokáig hordozóban aztán mikor nem kellett már akkor kézben. de hordozót is akkor vihetsz fel ha van elég hely melletted. nekem csak egyzer nem volt. de az sokkal kényelmesebb ha nem kell kézben fognod, és biztonságosabb is. ismerek több embert kik direkt inkább vettek jegyet a babának is hogy betudják kötni hordozóba vagy autósülésbe.
Nem tudom mit mondtak neked, de en Malev al is utaztam babaval, es csak csecsemo dij volt. Gondoltam azota valtozott, de a Malev honlapjan beirtam, h 2 felnott, 1 gyerek es 1 csecsemo utazna, es ezt hozta ki oda vissza utra: 2 felnott 248 800 ft, 1 gyerek 102 500 ft, 1 csecsemo 8700 ft. Nos ez a 8700 ft nem a jegy 90 szazaleka, hanem egy dij. De belinkelem, lasd, nem beszeluk hulyeseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!