Tapasztalt teszveszes Anyukák! Hova lett a licitem? Bőv. Lent.
Licitáltam egy nadrágra a kisfiamnak. Én voltam az első licitáló. Még legalább 10 nap volt hátra az aukció végéig.
Most beléptem a teszveszre, és nincsen ott a licitált termékek között!!!! :O Hova lett? Értesítőt sem kaptam a mail címre,és más semmit sem. Fix ár , nem volt megadva, úgyhogy biztos nem ütötték le. Hová tűnt? Tapasztalt már valaki ilyet?
Köszönöm.
Mármint hogy van úgy,hogy a teszveszen ütöd le,de valójában a termék a Vaterán van meghirdetve(a teszen nem),ezért csak ott találod meg a licitált cuccok között).Amúgy azt írta ki,h az ajánlatod el lett fogadva?
A múltkor,kb. 2 napja nekem az összes aukciómegfigyelőm,és a régen leütött(megvásárolt) cuccaim szőrén szálán eltűntek.Pár óra múlva meg már megint ott voltak.Mióta össze lett vonva a két oldal,a tesz és a vatera,azóta néha kaotikus a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!