Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok kisfiamnak kekszes...

Adhatok kisfiamnak kekszes krémtúrót?

Figyelt kérdés
1 éves múlt 10.-én. Eddig nestlé pudingot kapott. Barátnőm azt mondja ne adjak mert sok E betűs dolog van benne. De a nestlés meg elég drága. Szerintetek mit csináljak?
2009. máj. 28. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
a mi fiunk már 8hónapos kora óta eszi és semmi baja tőle :) !!!!1 éves múlt és most is eszi jóízűen:)
2009. máj. 28. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan adhatsz neki. Minden ilyen finomság tele van E betűsökkel, nem tudod kikerülni. Még a kenyér sem egészséges ilyen értelemben.
2009. máj. 28. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Hello! Azt én is hallottam, és tapasztaltam, hogy a Nestlé termékei nem a legjobbak. Ha otthon létezik, akkor inkàbb adj neki " Blédina " termékeket.

kekszes krémturot pedig adhatsz neki, az enyém is annyi idos mint a Te babàd, o màr 8 hos kora ota ràgicsàlja a babakekszet, piskotàt. Amit én csinàlok, hogy krémturoba, joghurtba, akàr gyumolcspurébe a babakekszet két kanàllal osszetorom és belekeverem..Laktatobb is, és nem a hajàn, ruhàjàn végzi az egész:)

2009. máj. 28. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
van olyan joghurt amiben nics e betüs dolog ez a danone és "nap mint nap"ez a neve én ezt adom a kicsinek és mi is ezt eszük majd nézd meg a boltban és nem is drága
2009. máj. 28. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
az én babám 4 honaposan eszegette.a védőnő is azt mondta már joghurtot is adható stb.
2009. máj. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!