Ez lenne az elsnő növekedési ugrás, vagy baj van a tejem mennyiségével/minőségével?
11 napos a babám.Születése pillanatától ügyesen szopizik,nekem pedig rengeteg tejem volt. Úgy érzetem, már beállt a kereslet-kínálat rendszer, váltott mellből szoptattam (egy alkalommal csak az egyikből).
Erre fel most éjszaka 1,5-2 óránként kért enni, ma napközben is ugyan így, és már nem is elég neki csak az egyik cici, a másikat is oda kell adnom,hogy jóllakjon.
Folytassam így és lesz több tej, vagy gond lehet?
Ne aggódj semmi gond nincs! Én úgy tudom hogy 3 hét környékén kellene lenni a növekedési ugrásnak, de szerintem erre nincs mit adni. Az én babóm is ilyen kis "falánk" volt(sőt még mindig az)sőt őis leginkább éjszaka kérte sűrűbben a cicit először aztán napközben is. Nincs ezzel gond, akkor lenne okod aggódni, ha nem enne rendesen!
Kitartás!Kb.az első 2hónap lesz ilyen gáz...legalábbis nálunk így volt.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!