Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy 16 hónapos...

Mitől lehet hogy 16 hónapos fiamnak késő délutánra mindig feljebb megy a hője?

Figyelt kérdés
Tegnap pl. 37,8 volt.Nem beteg.Már több mint egy hónapja igy van.Doki látta többször is.Egyébként jó kedvű,semmi változást nem veszek észre rajta.

2012. jan. 21. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Már nem emlékszem annyira erősen, régen volt, több mint 10 éve, két iker kislány anyukája vagyok. Egyszer csak feltűnt, hogy az egyik lánynak mindig magasabb a hőmérséklete mint a másiknak, mindig 37,5 körül mozgott. Jó ideig izgultam, hogy mi baja lehet, de az orvos csak legyintett, hogy ne foglalkozzak vele, ő ilyen.

Valóban, ő alapból magasabb testhőmérsékletű mint az átlag.

Nem tudom, hogy van e összefüggés, de nem egy fázós fajta. Ahol én már rég megfagytam, ő még vidáman egy szál pólóban van.

2012. jan. 21. 16:39
 2/2 Kerria ***** válasza:

1. lehet mostanra áll be a testhője, és ahogy az előző hozzászóló is írta magasabb lesz neki.

2. Barátnőm kisfiánál is délután estére jött ez elő, ő keveset aludt napközben, és így jelezte a teste a fáradtságot.

2012. jan. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!