Csak az én babám nem eszi meg a vaníliás tejberizspépet?
A gyerekorvos szerint minden baba imádja. Próbáltam almával keverni, de úgy sem jött be, pedig azt szereti.
Ti mivel szoktátok keverni?
5 és fél hónapos
Mi kislányunk sem eszi nagyon de ő egyik fajta tejpépet sem,pedig szerintem nagyon finomak de valahogy neki nem ízlik.
6 és fél hós
Az enyém sem ette, keverhettem bármivel.
Sajnos a házi tejbegrízt/rizst sem szereti. :(((
banánnal próbáltad. Az enyém így megeszi.
amúgy nem
A gyerekorvost nem értem.
Csokit is mindenki imádja, kivétel akik nem. :)
És így van ez mindennel.
Enyém azt eszi, meg a simát, ami tök íztelen, nem kér bele semmit, neki úgy jó. Na de a baromi finom, ilyen-olyan ízesített pépeket meg nem eszi. Ilyen is van.
Az én fiam 6 hónapos, ő ezt eszi csak HA-ban, annak ráadásul kicsit kesernyés íze van, gyümölcsöt szoktam bele tenni fele-fele arányban, legjobban a banános és az almás kekszes változat jön be neki, de evett már körtével és barackkal is (darált kekszből csak egy kiskanállal szoktam bele tenni)
Szerintem ha a te babád nem szereti, akkor kár erőltetni, nem kötelező tejpépet enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!