Helen Doron Early English (3-22 hónapos korig) könyveket hányszor kell egy nap felolvasni a babának és a CD-ket hányszor kell "meghallgattatni" Vele?
Megkaptam az anyagokat, de utasításokat nem.
Megvan a Baby's best start 1-4 könyv, a Sunny-ról szóló 1-4 könyv és 4 CD. Nem tudom, hogy minden nap mind a 4-4 könyvet fel kellene olvasni és 4 CD-t meg kellene hallgatni? (kicsit soknak gondolnám)
épp beszédfejlödésböl most tanultuk, hogy semmi de semmi értelme nincs elkezdeni egy második nyelvet 3 éves kor alatt.
HACSAk a másik nyelvet a szülö vagy akivel nap mint nap van nem anyanyelvi szinten beszéli. ekkor még a tályszólás megtanulása is fontos, hogy mint a tökéletes beszédet és tályszólást is tanítsák a gyermeknek. vagy is a szülö azon a nyelven beszéljen amelyik az anyanyelve.
de ha nem beszéled vagy a férjed anyanyelvi szinten semmi értelme nincsen. nem fog sok ráragadni, rossz kiejtés, rossz szóhasználat. 3 év felett már eselteg képes tanulni, de a legjobb 6 évesen ezt elkezdeni.
nem hiába határozták meg a tanulás kezdetét 6 évben. az agy addigra érik meg konkrét tanulásra. addig a gyermek igazából csak felszedi a körülötte látott dolgokat.
szerintem ne eröltesd ha nem vagy anyanyelvi szinten és nem vagy képes minden pillanatban a gyerekkel angolul beszélni.
OFF: Oké-oké, de nem ez volt a kérdés.
Kérdező, sajnos nem tudok én sem segíteni, de volt már itt egy pár Heled Doren-es kérdés, oda is beírhatnád, hátha az ottani anyukák tudnak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!