A szemfogai kacsingatnak kifelé, van ilyen?
Figyelt kérdés
4 hónapos kislány, nyáladzik, mindent a szájába vesz és szépen látszanak a duzzad innyében a szemfogak. Mint egy picurka vámpír:) A szemfogak fognak kibújni először? Soha nem hallottam ilyet.2012. jan. 19. 11:35
1/6 anonim válasza:
Általában nem a szemfogak, hanem az alsó 2 középső, aztán a felső 2 középső, majd a felül az ezek melletti (azaz 2. fogak) jönnek. A szemfogak majd jóval később. Egyénként nekünk is látszott, de ha jobban megnéztem, az összes látszott, hogy duzzadt. A szemfog szerintem csak feltűnőbb, mint a többi.
2/6 anonim válasza:
Szemfog elég valószínűtlen. :)
Valószínűleg a két szélső metszőnek a helyét látod felül. Az lehetséges, hogy duzzadt már.
3/6 anonim válasza:
Ilyen is van.
Majd kiderül Nálatok is, hogy mi lesz.
Sokszor duzzad az íny hónapokig is, mire kinő a fog.
Kislányom 2,5 éves lesz mindjárt, de a szemfogaiból kettőt még mindig csak várjuk. Pedig vagy 3 hete csúcsos és fehér ott az íny. :o)
Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor megáll a növekedésben egy fog, akkor nem is fáj nekik, csak amikor újra nőni kezd. Egy-egy fog kinövése nagyon hosszú ideig is eltarthat...
4/6 anonim válasza:
lehetséges éppen.a fiamnak 6hónaposan jött ki felül a 2szemfoga.
5/6 anonim válasza:
nálunk fölül jöttek, és nem az elsők, hanem mellette a 3-as 4-es kis vámpír volt.
6/6 anonim válasza:
bocsi nem a 3-as 4-es, hanem a két 3-as. vagyis a második metszők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!