Hol éri meg pamperst venni: dm, rossmann, tesco?
Figyelt kérdés
Szatmárnémetiből írok, nem mennék Mátészalkára csak ha megérné, az árak érdekelnének, 3 méret active baby és minél nagyobb csomagolás. Köszönöm!2012. jan. 19. 10:08
1/8 anonim válasza:
A Dm-ben csak akkor éri meg igazán a pelus, ha van megaboxos akció, és még a Dm pontjaidat is be tudod rá váltani. A héten nem láttam ilyen pelust, csak zacskósat, úgy drága.
Na meg a pontok is kellenek hozzá, ha nincs pontgyűjtő kártyád, akkor inkább nézd a tesco és auchan akcióit, talán úgy olcsóbb!
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen pontfüzetem, pontgyűjtőkártyám a sima árak érdekelnek. Auchan nincs Mátészalkán vagy én nem tudok róla. Csak a felsorolt üzltek árai érdekelnek.Köszönöm.
2012. jan. 19. 10:15
3/8 anonim válasza:
Tescoba,mert ott mmindig olcsobb mint a drogériákba,kivétel ha van valami pontgyüjtő fuzeted vagy akcios kuponod.DE mint írtad nincs,az Auchant azért ajánlották mert valójában olcsobb a pelenka ott akár 500-1000 forintal....
4/8 kíváncsicska válasza:
menj fel a pampers oldalára és ott mindíg ki van írva melyik pelusuk hol akciós.Minden üzletben más az akciós és máskor.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok:)
2012. jan. 19. 10:31
6/8 anonim válasza:
de attól függetlenül menj be a dm-be és töltsd ki a bababónusz füzetet.
aztán a pontjaidat be tudod váltani, vagy egy csomag pelust 25%-al olcsóbban vehetsz meg vagy 15%kedvezményt kapsz a vásárlás végösszegéből vagy mindkettőt felhasználhatod :)
ezenkívül kapsz babás termékekre kedvezményt, pl. cumisüveg, popsitörlő, fürdető, sampon... :)
bocs az offért
7/8 anonim válasza:
Szia!
A DM-ben most a 96 db-os 5300 Ft, a Rossman-ban péntekig ugyanez 5200 Ft.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, de szombaton megyek csak.
2012. jan. 19. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!