Kíváncsicska kérdése:
Ha a Dm-ben regisztráltam a baba bónusz programban a kupon füzetet mikor kapom meg? Meg van benne határozva hogy mire mennyi kedvezmény van? Az aktive beauty kártyán lévő pontokat hogyan tudom beváltani és honnan tudom mennyi pontom van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 08:05
11/13 anonim válasza:
Igen minden vásárlásnál pont lessz belöle.
12/13 anonim válasza:
De, ki kell váltanod a kuponfüzeteket, ha pontokkal vásárolsz.
Az 50 pontost és a 150 pontost is megkapod, ezek első oldaláról tépik ki rögtön a 15 és 25 %-os kupont, a füzet többi része a tiéd, ha akarod abból is felhasználhatsz vagy akkor, vagy később is bármit. Az lutri, hogy mi kell belőle neked.
Minden 200 Ft-os vásárlás után kapsz 1 Pontot! Én emiatt veszem már az összes "illatos" terméket a dm-ben, hogy gyűljön a pontom és nagyjából egy árban van a tescoéval, ami nekünk a dm mellett van.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkine a válaszokat :)
2012. jan. 19. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!