Miért kell úgy indulni nyaralni a kicsivel, hogy az egész lakást viszem?
Ne is mondd!
Mi külföldön élünk és egy hónapra utaztunk haza a nagyiékhoz. Ráadásul a férjem és az én szüleim között 300 km van, négyszer utaztunk az egy hónap alatt le-fel.
Komolyan mondom, hogy csak döglött papagáj nem volt a csomagjainkban, egyébként minden, ami kellhet. És most mondanám, hogy utólag rájöttem, hogy ésszerűtlenül pakoltam és fele annyi cuccra sem volt szükség, mint amit vittem, de ez nem igaz, mert mindent használtunk, így is volt, amit itthon hagytam és venni kellett.
Nem értem én ezt. Ilyen pici tíz kilós kisfiú és az ő cuccaival van tele a fél lakás. :-)
Én annyin spóroltam, hogy krémeket, olajakat, fürdetőket nem vittem, hanem ott vettem, esetleg ha országon belül utaztok és nem egy hónapra, akkor vihetsz mini kiszerelésűt belőle. Azok kevés helyet, súlyt foglalnak.
A férjem azon gondolkodik, hogy ha két gyerek lesz, akkor furgont vesz és azzal jön utánunk a következő hazarepülésnél... :-D
Én is épp most kezdtem gondolkodni, hogy fogunk beférni az autóba a sok cuccal, ha júliusban megyünk a Balcsira.
Mindenképp írj listát, akkor kisebb a valószínűsége, hogy otthon marad valami és érdemes körülnézni ott is, ahová mentek, hogy hol tudtok beszerezni valami babacuccot, ha kéne (természetesen nem kiságyra és babakocsira, hanem kisebb dolgokra gondolok, mint cumi, pelus, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!