Van aki nem használt cumisüveget? Még szopizunk, (3,5 hósak vagyunk). Ha nem muszáj később sem használnánk. Használhatom majd a varázsitatót esetleg tejcsihez, tejpéphez, tápszerhez is, ha szükség lesz rájuk? Vizet is kanállal kap, most ízlelgetjük.
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 20:26
1/6 anonim válasza:
Mi nem használtunk se cumit, se cumisüveget egyiknél sem. Teljesen felesleges. Itathatod csőrös pohár helyett sportkupakos flakonból is. Ez jóval olcsóbb mint a csőrös pohár. És jól teszed ha kanalazol, mert tudod a fogai... Jó egészséget! :)
2/6 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom holnap után lesz 9 hónapos és eleve nem is vettem sohasem cumisüveget, nincs is a házban :)) (4. baba) Ő 6 hónapig csak szopizott, így addig nem volt rá szükség. Tejpépet nagyon ritkán kap, mert szerintem felesleges (ez csak saját vélemén), de ha nagyritkán mégid adok, akkor azt kanállal adom. Tápszert nem kapott soha. A vizet általában pohárból kapja, ugyanígy a gyümölcsleveket is. A nagyobb gyerekeim se nagyon cumisüvegeztek, nagyon hamar megtanultak inni pohárból. Sokan dícsérik a varázsitatót, de a kislányom nem tud belőle inni (gondolom, mivel sosem ivott cumisüvegből és ebből is hasonlóan kell kiszívni az innivalót. Egyébként, hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak, nyugodtan kihagyhatod a cumisüveget, jó lesz a varázsitató is.
3/6 anonim válasza:
Én mindent kiskanállal adtam nekik Kicsit lassú volt,de így nem hagyta abba a szopást,és később sem volt gond az etetésével.Nehezen szoknak le a cumis üvegről.
4/6 anonim válasza:
9 hósak vagyunk és 2 hete tanult meg a kislányom cumiból inni, de akkor is csak azért mert már nagyon szomjas volt és úgy adtam neki a vizet.Még szopizunk.
5/6 anonim válasza:
Ugyan mi gond van azzal, hogy nem használunk cumisüveget??? Hadd döntse már el minden anya szabad akaratából hogy használja-e vagy sem. Ha pedig a kérdés pont erre irányult, ugyan miért kellett lepontozni a válaszokat? Akkor talán előrébb fogsz kerülni a toplistán? Ha ez az okod, hát, egészségedre!
6/6 anonim válasza:
Jaj ezek a berogzott osanyak, en mar olyat is lattam, hogy az ujszulottet a cumisuveg kupakjabol itatta a lefejt tejevel, mert a kicsi nem akart szopni, de nem akarta raszoktatni a cumisuvegre, Uristen!!!!!!!!!! Egbekialto, PFuj, vegulis mindenki ugy csinalja ahogy akarja, ez csak egy velemeny, Lehet lepontozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!