Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korában vittétek...

Mennyi idős korában vittétek át a babátokat a kiskádjából a nagykádba? És tudott már ülni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy éves koruk körül vittem az enyéimet.
2012. jan. 16. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:

én először a kiskádat tettem a nagykádba, mikor már nagyon fröcskölt :) aztán kihagytuk a kiskádat kb 6 hósan

addig jó volt így, mert nem kellett annyi vizet kiengedni, mintha a nagykádba engedném a vizet, valamint nem csúszkált benne annyira, mint a nagyban

2012. jan. 16. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:

7 hónaposan, akkor már tudott stabilan ülni, állt is.

A kiskád nagyon kicsi volt, a nagyban szabadon tud pacsálni, és nem baj, ha ázik a fürdőszoba. :)

2012. jan. 16. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
3hónapos kora óta nagy kádban fürdik. Kényelmetlen volt Neki a pici.
2012. jan. 16. 18:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 16. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
5 hetesen már abban fürdött velem, 3 hósan már csak ő, de persze ugyanúgy fogtam, mint a kiskádban. A lányom 5, a fiam 6 hósan ült stabilan, a két gyereket pedig azóta fürdetem együtt, amióta a kicsi is ül.
2012. jan. 16. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
5 hónaposan, mert már nagyon pacsált, és hogy ne ússzon a szoba. :) Nem tudott még ülni.
2012. jan. 16. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 2 hónaposan tettem a nagykádba! A vízbe: törölköző, pelenka és arra tettem a fiam! Imádta :)
2012. jan. 16. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 4 hónapos de olyan a fürdetőm, hogy állvány alul rekeszek vannak és egy pelenkázórészt lehet rátolni ha készülünk vagy ha elkészültünk. Mivel ezt le lehet engedni és nem kell hajolni úgy tervezem, hoyg amig elbírja addig benne lesz. illetve amig elfér. De vettem egy olyan biztonsági fürdetőt ami hasonló egy felnőtt nyugágyhoz csak piciben. Ezt lehetett újszülőtt kortól hazsnálni, majd ha már nagyobb ülő pózba tenni. Első időszakban beletettem a kiskádba ezt a biztonsági fürdetőt így nem kellett atrtanom amíg ügyetlenül mostam le. végül 1 hónapos korától fürdik nagy vízben a kiskádban ekkor vettem ki belőle. ezt a hálós biztonsági fürdetőt pedig később a nagykádban is használhatom ahol már egyszer 6 hetesen használtam , amikor megünnepeltük, hogy anya végre fürödhet:D Ezért együtt pancsiztam vele apa segítségével, hogy el ne csússzunk ki-be száláskor:)
2012. jan. 17. 00:11
 10/10 drienn válasza:
Nalunk mar az elso furdetes nagykadba tortent apaval. en kiskoromba orditottam a viztol ezert gondoltuk, hogy ha apa a mellkasara fekteti es ugy szepen fokozatosan ereszkedik be a vizbe vele, nem lesz akkora trauma. Nem is volt gond. Most 10 hetesek vagyunk de csak a fejet fogja apa alulrol es ficankol mint egy kis halacska, en mellettuk ulok egy szeken es mosdatom. Csak akkor hasznalom a kiskadjat, ha egyedul kell furdetnem.
2012. jan. 17. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!