Hány hónapos kortól lehet ebbe a műanyag fürdetőkarikába ültetni a babát? Kinőttük a kiskádat 6.5 hós a fiam de nem ül magától még fel.
bocs az offért de mekkora a fürdőkádatok? miénk a kisebb fajta és a 2 évesemnek még simán jó :O
egyébként úgy is lehet, hpgy kevés vizet engedsz a nagykádba és egyszerűen lefekteted a babád. először pocira, majd ha elfáradt akkor a hátára :)
Kiskád nem a nagy kádat nőtte ki :))) de a férjemmel mindketten magasak vagyunk ráadásul a férjemnek sokszor becsípődik a dereka és állandóan belehajolva a kádba irtó macerás a fürdetés. A kád elé térdelve meg szintén nem érjük el rendesen szóval egy szerencsétlenkedés az egész.
Én félek háttal belefektetni mert belefolyik a kis fülébe a víz nem beszélve arról hogy akkor is ugyanúgy görnyedünk fölé.
mi 5 hónapos korától fürdünk vele. szóval igen, lehet! :)
de most meg ezt a fül dolgot nem értem. mi baj van azzal ha belefolyik? azt írod már forog, tehát most már meg is kell mosni, nyugodtan belefektetheted, neki is biztos tetszeni fog.
(csecsemőnek nem mehet bele a víz mert amíg nem tud forogni, nem folyna ki)
előző vagyok. még annyi eszembe jutott, ha már így az együtt fürdésre gondoltál, hogy lefektetheted a combodra és a buksiját meg a hasadra, így nincs is teljesen fekvő helyzetben, jobban lát :)
bocs, hogy teleoffoltam a kérdésed, a fürdetőkarikát nem tudom, a széket pár hetes kortól lehet használni! :)
Miért lenne gáz együtt fürdeni a babáddal???nagyon is jó dolog az és egy nagy élmény!legalábbis az én fiamnak az volt és legalább két legyet egy csapásra alapon te is lefürdesz vele és nem utánna kell még azzal töltened az időd!Az én fiam 20 hós de még mindíg együtt fürdünk és nagyon élvezzük mindketten!
Amúgy 100 ft-os boltba lehet kapni jó nagy méretű,hosszú babakádat de sztem az együtt fürdés a legjobb megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!