Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet...

Hány hónapos kortól lehet ebbe a műanyag fürdetőkarikába ültetni a babát? Kinőttük a kiskádat 6.5 hós a fiam de nem ül magától még fel.

Figyelt kérdés
Forog meg kúszik, de nem mászik és nem ül fel egyedül.
2012. jan. 16. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

bocs az offért de mekkora a fürdőkádatok? miénk a kisebb fajta és a 2 évesemnek még simán jó :O

egyébként úgy is lehet, hpgy kevés vizet engedsz a nagykádba és egyszerűen lefekteted a babád. először pocira, majd ha elfáradt akkor a hátára :)

2012. jan. 16. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
kiskádatok mekkora... :)
2012. jan. 16. 14:13
 3/14 A kérdező kommentje:

Kiskád nem a nagy kádat nőtte ki :))) de a férjemmel mindketten magasak vagyunk ráadásul a férjemnek sokszor becsípődik a dereka és állandóan belehajolva a kádba irtó macerás a fürdetés. A kád elé térdelve meg szintén nem érjük el rendesen szóval egy szerencsétlenkedés az egész.

Én félek háttal belefektetni mert belefolyik a kis fülébe a víz nem beszélve arról hogy akkor is ugyanúgy görnyedünk fölé.

2012. jan. 16. 14:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Na most a saját kérdésemről eszembe jutott vmi. Hogy együtt lehet e fürödni vele vajon??? Tehát hogy beveszem magam mellé a kádba? Vagy az gáz??
2012. jan. 16. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:

mi 5 hónapos korától fürdünk vele. szóval igen, lehet! :)

de most meg ezt a fül dolgot nem értem. mi baj van azzal ha belefolyik? azt írod már forog, tehát most már meg is kell mosni, nyugodtan belefektetheted, neki is biztos tetszeni fog.

(csecsemőnek nem mehet bele a víz mert amíg nem tud forogni, nem folyna ki)

2012. jan. 16. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok. még annyi eszembe jutott, ha már így az együtt fürdésre gondoltál, hogy lefektetheted a combodra és a buksiját meg a hasadra, így nincs is teljesen fekvő helyzetben, jobban lát :)

bocs, hogy teleoffoltam a kérdésed, a fürdetőkarikát nem tudom, a széket pár hetes kortól lehet használni! :)

2012. jan. 16. 14:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja hát én magamból indulok ki, nekem ugyanis nem folyik ki ha beleengedem a vizet hanem begyullad. Világ életemben így volt.
2012. jan. 16. 14:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Aha azt a széket már rég kihíztuk kinőttük pedig az is milyen klassz egy találmány:)
2012. jan. 16. 14:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz együtt fürdeni a babáddal???nagyon is jó dolog az és egy nagy élmény!legalábbis az én fiamnak az volt és legalább két legyet egy csapásra alapon te is lefürdesz vele és nem utánna kell még azzal töltened az időd!Az én fiam 20 hós de még mindíg együtt fürdünk és nagyon élvezzük mindketten!

Amúgy 100 ft-os boltba lehet kapni jó nagy méretű,hosszú babakádat de sztem az együtt fürdés a legjobb megoldás!

2012. jan. 16. 14:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...fertőző vagy mittudomén...a védőnő mondta hogy felnőtt ne fürödjön együtt a csecsemővel.
2012. jan. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!