Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oviba, szülinapra vinnétek...

Oviba, szülinapra vinnétek ilyen tortát?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 16. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
ha lehetne, én vinnék. De nem lehet, csak boltit vagy cukrászatit, amiről van blokk.
2012. jan. 16. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
mondjuk a dió necces, mert lehetnek allergiások. kérdezz rá előtte az óvónéninél.
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocs, rossz témakörbe írtam, a kisgyerekekhez akartam,nem a babákhoz.
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a dió ki is maradhat akár,szerintem úgy is finom lenne.
2012. jan. 16. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
szia szerintem túl krémes a piciknek
2012. jan. 16. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:

nálunk nem lehet, csak cukrászdait, blokkal (pedig cukrász végzettségem van)

a diót én is hanyagolnám, mert valamelyik kisgyerek allergiás lehet rá

amúgy igen

2012. jan. 16. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem több tejre allergiás gyerek van, mint dióra :)

Amúgy a kisfiam nem kért tortát, csak sima sütit, mert azt mondta, hogy van bent egy játék torta, amin el lehet fújni a gyertyát, meg itthon amúgy is kapott, úgyhogy tejszeletet sütöttem neki, aminek olyan sikere volt, hogy még az óvó nénije is elkérte a receptet :)

2012. jan. 16. 14:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.Sok mindenkitől hallottam már ezta dolgot,hogy nem lehet vinni házilag készült tortát az ÁNTSZ miatt, nekünk úgy látszik szerencsénk van, mert nálunk nincs ilyen, de az is lehet,hogy majd lesz.

Tavaly citromos-tejszínhabos tortát vittünk, azt sezertték a ygerekek, csak hát nem tudom,hogy e a túrós jóü lenne-e mert nem biztos,hogy minden gyerek szereti a túrót,dehát mégsem isemrhetem mind a 25 gyerek ízlését.

2012. jan. 16. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tortát végül(mondjuk kicsit változtattam rajta, mert csak fél kiló túrót raktam bele az egy kiló helyet, így is elég volt a tortaformába),színes cukrot szórtam a tetejére, de nagy sikert aratott, azt mondták az óvónénik,hogy nagyon tetszett és ízlett is a gyerekeknek,és dajka néni el is kérte a receptet. Úgyhogy érdemes volt megcsinálni.
2012. jan. 25. 19:48
 10/10 A kérdező kommentje:
És persze az aljából kihagytam a diót.
2012. jan. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!