11 hós babát mivel etetitek (mármint kajatippek érdekelnének)? Mekkora adagokat kap?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 14:49
1/2 anonim válasza:
szia, nálunk mai 10órai: vajas kenyér,pulykamellsonka, alma.
Ebédre rizst főztem neki és padlizsánkrémszerű mártással (padlizsán, paradicsom, hagyma, fokhagyma, oregano, bors összefőzve, leturmixolva) tálaltam, "feltétnek" 1 főtt tojássárgája, mert a héten még nem volt.
Holnap magunknak rakott kelbimbót készítek, ahogy végiggondoltam mindent ehet belőle, az lesz az ebéd és az uzsonna.
Kb 200g egy adag és erre iszik meg kb 2dl vizet utána.
2/2 anonim válasza:
Mivel majdnem egy éves én már mindent adtam neki ilyenkor amit mi ettünk.Leveseket,főziket,rakott,párolt zöldséget.Reggelire,sonka,párizsi,virsli,bundás kenyér tojássárgával készítve,tejpép,tojásrántotta,stb.Csak azt hagytam ki amit még nem ehet,tej(1 éves kor után igen)tojásfehérje ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!