Kisfiam 1 éves. Kell még forralnom neki a vizet? Vagy már ilyenkor nem szokták?
Én ásványvizet adok, sosem forraltam. 6 hótól kapja étkezéshez, tejpéphez.
A forralt víz olyan fura darabos volt nálunk.
Nem próbáltad még az ásványvizet? Szentkirályi 1,5 literes.
A kérdésem, hogy sterilen éltek otthon napi szinten domesztozozol vagy azért ha leesik egy játék a földre, a gyerek utánna a szájába veszi, vagy azt is rögtön el fertötleníted?
Egy gyermek 6 hós korától csúuszik a földön, ott fekszik, majd mászik, midnent a szájába vesz, még sokszor a papucsotokat is megkostólja.
Ekkor már elég jó az immunrendszere is, így egy sima csapvíztöl nem lesz semmi baja.
Szóval nem nem kell 6 hós kor felet forralni a vizet neki, föleg hogy leesett cumit, játékot, kanalat, tányért sumisüveget sima vizzel mosod el.
Szia!
10 hós volt a babám mikor megkérdeztem a dokit, hogy meddig kell és azt mondta tegnapig!:)
Ha ásványvizet adsz neki, akkor még csak babavizet, mert a rendes ásványvíz megterheli a veséjét, a szűrt víz pedig semmit sem tartalmaz ami kellene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!