Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdekel szakértő válasza a...

Érdekel szakértő válasza a glutén bevezetéséről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! rendszeresen megy itt a vita, mikortól egyenek glutént a gyerekek. a legtöbb háziorvos és védőnő még mindig az 1 éves kortól való bevezetést ajánlja, de vannak már olyanok is, akik ismerik az új eredményeket a téméban.

gondoltam, hasznos lehet ha felteszem ide a témában megfogalmazott választ, amit a házipatika szakembere adott.

[link]

esetleg ha Nektek is van kérdésetek, ajánlom azt az oldalt, mert nekem is pár nap alatt válaszoltak. vannak témák, amiket inkább szakembertől érdemes megkérdezni, mint az itteni vitákból kiindulni :)

mindenkinek jó egészséget!

2009. máj. 26. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ennyi. nem minden a védőnő, ezt eddig is tudtuk. csak sokan szentírásnak veszik a szavait. :) köszi hogy ezt megosztottad, szerintem hasznos. bár pont egy pár hete találkoztam egy kommenttel, ahol egy csaj írt angliából, és ugyanezt mondta ő is, hogy arrafelé nem divat a gluténmentes kajáltatás. :)
2009. máj. 26. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
ez jo hir lenne, de honnan tudhatjuk, hogy ez a szakerto "szakertobb" a tobbinel, es o tudja jol???
2009. máj. 26. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
elso vagyok ismét. onnan, hogy te is ettél glutént fél évesen, és mégsincs semmi bajod.
2009. máj. 26. 11:56
 4/8 A kérdező kommentje:

aki szakértőbb a "szakértőknél": dr. Korponay-Szabó Irma

ő évtizedek óta a gluténérzékenységgel foglalkozik, nemzetközileg elismert orvos. íme egy írása:

[link]

egyébként én nem akarok senkit sem meggyőzni. csak föltettem egy infót, ami szerintem hasznos -lehet- másoknak is.

2009. máj. 26. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Köszi szépen engem megnyugtatál.Az én babám már 14 hónapos,de én is adtam neki 6,5 hónapostol kb.

Ha a védőnőkben nem is bizok meg már,de a babakajában igen.Biztos öket is érte vélemény(szabad-nemszabad),mégis ott vannak a polcon,pedig ő rolluk a leg okosabbak is tudnak.A védőnőnk szerint éhen halna a babám,minimum vitamin hiányos lenne annyi mindent nem lehet adni,még most sem.Az ő babája 1 évesen evett babapiskotát.

2009. máj. 26. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
A glutén oké,de a babapiskótában tojás is van és ezt sokan elfelejtik.
2009. máj. 26. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
és vajon a tojás nem csak ugyanolyan tiltás, mint a glutén?
2009. máj. 26. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:

14.08:A védőnéni a glüténre értette a babapiskotát.

Amugy a 700 forintosban amit én is adtam 1 évesig,az 6 hónapos kortol van.

2009. máj. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!