Érdekel szakértő válasza a glutén bevezetéséről?
Sziasztok! rendszeresen megy itt a vita, mikortól egyenek glutént a gyerekek. a legtöbb háziorvos és védőnő még mindig az 1 éves kortól való bevezetést ajánlja, de vannak már olyanok is, akik ismerik az új eredményeket a téméban.
gondoltam, hasznos lehet ha felteszem ide a témában megfogalmazott választ, amit a házipatika szakembere adott.
esetleg ha Nektek is van kérdésetek, ajánlom azt az oldalt, mert nekem is pár nap alatt válaszoltak. vannak témák, amiket inkább szakembertől érdemes megkérdezni, mint az itteni vitákból kiindulni :)
mindenkinek jó egészséget!
aki szakértőbb a "szakértőknél": dr. Korponay-Szabó Irma
ő évtizedek óta a gluténérzékenységgel foglalkozik, nemzetközileg elismert orvos. íme egy írása:
egyébként én nem akarok senkit sem meggyőzni. csak föltettem egy infót, ami szerintem hasznos -lehet- másoknak is.
Köszi szépen engem megnyugtatál.Az én babám már 14 hónapos,de én is adtam neki 6,5 hónapostol kb.
Ha a védőnőkben nem is bizok meg már,de a babakajában igen.Biztos öket is érte vélemény(szabad-nemszabad),mégis ott vannak a polcon,pedig ő rolluk a leg okosabbak is tudnak.A védőnőnk szerint éhen halna a babám,minimum vitamin hiányos lenne annyi mindent nem lehet adni,még most sem.Az ő babája 1 évesen evett babapiskotát.
14.08:A védőnéni a glüténre értette a babapiskotát.
Amugy a 700 forintosban amit én is adtam 1 évesig,az 6 hónapos kortol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!