1. Mitől lehet és mikor múlik el? 2. Hagyhatom, hogy átaludja az éjszakát?
1. Kisfiamnak is volt, neki 10 hósan és zsírcsomó. Megnézettem orvossal, azt mondták ha két-három hónap alatt nem oszlik el, még megnézik és akkor döntenek róla. Hála Istennek pár hét alatt nyoma sem volt.
2. Hagyd aludni, ha éhes lenne sírna ne félj. Én annyira örültem volna ha alszik éjjel. Most 3 éves és kb. egy éve hagytuk abba a hajnali tej ivást, pedig nem cicizett két hónapos korától.
!!!!! Fel ne keltsd. minek keltetted? Nem tudsz aludni vagy mi????? Kelteni egy babát szopihoz csak két esetben kell. Ha túl kissúlyú, alultáplált, koraszülött stb... vagy tejszaporítást akarsz és sokszor cicire kell tenni, de éjszaka akkor sem kelteném.
az elsö kérdésedre meg a válaszomat orvosnak hívják.
Első köszönöm!
Második válaszolónak csak annyit írnék ha ingerült vagy másvalakin töltsd ki a mérged!
Nálunk nincs védőnő és nincs kitől megkérdezzem ezt, mivel még 2hónapos sincs a babám nem tudtam hogy kell e kelteni vagy sem és nem nem tudok aludni ha aggódom hogy most hirtelen miért alszik a máskor éjszaka éhező kislányom.
Anyósom meg anyukám azt mondta felkel kelteni a barátnőm akinek hozzáteszem nagy babája van a mai napig eteti éjszaka pedig egy éves.Én meg nem hittem nekik ezért kérdeztem!!!!!
második vagyok
az hogy a gyerekorvos látta az nem megnyugtató neked, de itt a laikus, buta anyukák (akár én is) nyugodtan oszthatjuk az észt. nem nem vagyok ingerült, de ahelyett hogy örülnél hogy átalussz az éjszakát inkább ébreszgeted. gondolom a nagysúlyú babás barátnödnél kelt a gyerek minden éjjel.
hol laksz hogy nincs védönö?
1.nemtudok rá érdemben válaszolni!
2.Ne keltsd fel!had aludjon és aludj te is!ha éhess lesz úgyis jelezni fog!örülj neki,ügyes babád van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!