Van olyan oldal, ahol benevezhetem a babámat szépségversenyre?
első válaszolónak:
neked nem mindegy hogy én mit teszek? attól mert egy képet benevezek nem azt jelenti hogy nem adok meg mindent a gyerekemnek és hogy rossz anya lennék ettől, tudod én büszke vagyok a fiamra, attól mert te nem mered meg mutatni a gyereked más már had tegye!
a picibaba.hu-n nem tudom hol kell segítenél!
Köszönöm aki válaszolt a kérdésemre!
Előző válaszadó vagyok. A picibabán úgy tudsz nevezni, hogy pl. rámész a júniusi picúrra és a bal felső sarokban van egy olyan opció, hogy nevezés.
Remélem tudtam segíteni!
A babavilg oldalán is van ilyen,de ott ilyen hét szép van és neten lehet szavazni.Én azért nem szeretem ezt,mert lehet h nekem van 600ismim a másiknak meg csak 100.
Amúgy szerintem jó ötlet,legyél már büszke rá ha tényleg olyan szép:DAmúgy ez nem majmolásba megy át,még akkor sem ha mondjuk 5 éves lenne.Én ha a gyerekem is akarja majd viszem ilyenekre.Kislányokkal jobb mert ők szeretnek cicomázni,tudom mert én is ilyen voltam csak én rucikat terveztem és készítettem a babáimnak:D
Én nem értem h az akir nem válaszol a kérdésre csak támad az miért csinálja,miért kell leugatni a másikat!Nekünk is a picibaba.hu-n volt fennt a kislányunk!
És Február szépe lett:):):)
Sok sikert Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!