Kinek mennyit es hanyszor iszik tapszert egy nap a most betoltott 8 honapos babaja?
anyósodat nem is értem. miért akarja még ekkora korban tápszerrel tömni a gyerkőcöt? neki már tökéletes ételek a gyümik, főzelékek. a legtöbb anyós örül neki, hogy a kis unoka már ezt-azt ehet, amiket ő főz és töltött káposztát is adnának neki:-)))
első voltam
pfff, hát nem irigyellek:-) csontlágyulása anyósodnak van:-)) Hát, nem lehet könnyű. Neki biztos nem lehet elmondani, hogy ő 30 évvel ezelőtt nevelte fel azokat a gyrekeket, teljesen más elvek voltak akkor és most.
Szerintem az nem baj, hogy nem akar sok főzeléket enni, majd rákap. gyümikből is ennyit eszik csak meg? én megpróbálnám a helyedben, hogy még tovább várok vele, hátha akkor nagyobb adagot enne. az én fiam 5 óránként eszik csak, ha előbb próbálom etetni, nálunk is néhány falat után köpködés megy csak. így viszont szépen eszik teljes adag főzeléket. igaz, hogy csak 4 étkezése van, és éjszaka előfordul, hogy felébred enni, de én nem bánom. sokáig én is kínlódtam, hordtam az ételt neki, aztán meg a kukába ment, mert nem evett. megúntam, akkor mondtam, hogy majd sírsz, ha éhes leszel. és ezt tartottam is, így jottem rá, hogy neki 5 óránként jó az evés. minden gyerek más szerintem,ezt nem lehet erőltetni.
Ezzel a tehéntejes dologgal engem a világból ki lehet kergetni amúgy is:-) miért adnék neki tehéntejet? majd iszik ha nagyobb lesz.
Amgy semmiről nem vagytok lemaradva. az én fiam sem mászik még. most kezd négykézlábra állva rugózni, de még nem sokáig bírja így. ha felültetem, akkor már egész sokáig játszik ülve, aztán egyszercsak elborul.
Szia!
Szerintem úgy tápláld a babádat, ahogy Te gondolod, ne úgy ahogy az anyósod. Mondd el neki finoman, udvariasan - nehogy megsértődjön a drága anyuka - , hogy a Te gyereked, nem az övé, és úgy fogod ellátni, ahogy Te jónak látod és ahogy a baba igényli. Nem értem...miért kéne 2 óránként ennie egy 8 hónapos babának? Nem kell egész nap tömni szegényt. Elég a 4 óránkénti evés. Mi se eszünk 2 óránként.
A mozgása miatt pedig ne aggódj, nem egyformák a babák, ő is fog majd ülni, állni.
9 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!