2 és fél hónapos anyatejes babának adható már kevés sárgarépalé?
Én azt, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Arra meg főleg nem adnék, amit valaki másnak javasol az orvosa. Inkább kérdezd meg a gyerekorvosotokat, de szerintem ha anyatejes a kisbabád, akkor úgy teszel vele a legjobbat, ha 6 hónapig anyatejen neveled.
Egyébként az okot nem értem, miért lenne szükséges egy kisbabának 2,5 hónapos korában sárgarépalevet adni? Főleg, ha van anyatej? Interneten sok infót találsz a kisbabák bélrendszeréről, igazából 6 hónapos korára érik meg. Ezért mondják, hogy addig a legoptimálisabb táplálék az anyatej számára.
Sajnos sok orvos van, akiknek inkább egy másik pályát kellett volna választani...
Az anyukát nem hibáztatom, mert ha megbízik abban az orvosban, ő meg tényleg ezt mondta, akkor csak megcsinálta, amit "kellett"... (hogy minek???)
Nagyobbik fiam 2,5 hónaposan kapott almát először,és semmi baja nem lett.
Tápszeres volt és iszonyatosan hasfájós.
A védőnő nem javasolta,csak 3 hó napos kortól,a doki azt mondta mehet.Hozzáteszem 5-6 hónaposnak megfelelő súlya volt.Ahogy elkezdtünk enni(alma...stb.-hasfájás miatt kezdtem előbb etetni,meg a nagy súlya miatt),elmúlt a hasfájás.
Egészséges 4 éves.Nem allergiás semmire,és nincs elhízva.
Kisebbik 2,5 hónapos most,de vele nem kezdem még.Anyatejet kap+tápszer.Majd 3-4 hónaposan.Nem hasfájós.Pont most váltunk tápszert Ha-sról simára.Elég ezt megszoknia,majd utána kezdjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!