Nickie kérdése:
Szerintetek milyen név illik a Kormányos vezetéknévhez? Most ferült ki, hogy fiút várok.
Figyelt kérdés
Kislányom Alexandrea, de mindenki Lexinek hív. A vezeték- és a keresztnév is 9-9 betűből állnak, és szeretném, ha fiúnév is 9 betűből állna, és különleges beceneve legyen...2012. jan. 11. 23:34
11/18 anonim válasza:
Olivér, igaz, nem 9 betű, de szerintem jó.
12/18 anonim válasza:
Valaki írta az elején a Krisztiánt..
Szerintem telitalálat
Kormányos Krisztián
14/18 anonim válasza:
nagyon kivncsi vagyok,h végül is milyen nevet választottál :) majd közöld légyszi! :)
15/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg Zoltán-Krisztián-Ákos lesz. De egyik sem igazi számomra... :( Még keresgélünk... 30. hétben vagyok?
Újabb tipp?
2012. márc. 31. 22:43
16/18 anonim válasza:
Nekem még mindig a Krisztián...
nagyon összepasszolnak a vezetéknevetekkel...:)
Minden jót Nektek:)
17/18 anonim válasza:
Ebből a 3-ból szerintem csak a Krisztián jó.
S-sel végődő vezetéknév után Z-vel kezdődő keresztnév kicsit nyelvtörős, meg nekem a Zoltán nagyon nem tetszik amúgy sem.
-ányos Ákos pedig elég fura, ugyancsak hangzásilag.
18/18 A kérdező kommentje:
Krisztián lesz :))) Beceneve: kiki vagy Kikián lesz...
Köszi a tippeket! :)))
2012. ápr. 6. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!