Mikortól kellene bevezetni azt, hogy fürdés előtt legyen vacsora? Nálunk betegség miatt borult a jó kis megszokott napirend:-) Ami igazán engem visel meg, mert nem tudom mihez igazítani a napokat. De ez részletkérdés.
Szia!
Nálunk olyan 10-11 hónapos korában lett ez bevezetve. Ekkor történt az, hogy szinte "követelte", hogy a mi vacsoránkból egyen. Így ő is odaült az asztalhoz, ette szépen a vajaskenyér katonákat, reszelt sajtot, tojássárgáját, enyhéz fűszerezett körözöttet, joghurtot... stb. Utána fürdés, majd szopizott végül fogmosásés és már ment is aludni. Azóta is ez a napirendünk van mert nagyon bevált :-)))
16 hós kislány anyukája
Nálunk ez most jött el, 10 hónaposan. De tápszert még kap fürdés után. Csak eddig nem kellett neki a tápszer. Így fürdés után vacsizott.
Most eszik fél 7 körül, aztán 7-fél 8 magasságában fürdés. És olyan 8 körül még megissza a tápszerét.
Jujde jó sokan válaszoltatok:-)
Vacsira ő is tápszert kap. De most adtatok egy jó ötletet, ha esetleg 6 körül kapna valami akármit, gyümölcsöt, vagy tökösalmát, és fürdés utánra meg megtartanám a tápszert, lehet, hogy jobban viselné.
Annyira zavaró, hogy nem tudom, hogyan csináljam. Mer ha megetetm6-kor akkor 7után már nem fog enni ugye, de akkor felébred hajnalban. Ezt sem szeretném. A fürdetést nem tudom kitolni, mert 7 után már olyan álmos, hogy csak sír. Az ideális az lenne, ha enne 17 órakkor, és akkor 19-ig vígan ellenénk...de sajnos ez nem mindig jön össze.
Mikor uzsonnázik?
Én is vacsira 7-kor tejpép vagy kenyér valamivel, fürdés fél 8-8 között, utána fekvés és ágyban még tápszer. Ha nagyon bevacsizik, alig kér belőle, de néha lecsúszik még 200 is.
Fél 5-kor csak tápszert kap uzsira. Néha nem bírja kivárni a vacsorát, akkor fél 7-kor eszik legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!