HA 4 hónapos babám megeszik egy egész bébikaját az nem sok?
Figyelt kérdés
Ezzel akkor ki is válthatok egy délelötti étkezést?2009. máj. 25. 08:59
1/5 anonim válasza:
Nem sok annyit eszik amennyi neki jólesik:)
Én megkinálnám utána teával, vagy gyümilével és kész, kiváltottál egy hamit.Sztem ok:)
2/5 anonim válasza:
Négy hónaposan nem korai még lecserélni az anyatejet?
3/5 anonim válasza:
Mi 3 hosak multunk 12-én. Mi tápisak vagyunk, nem nagyon hizik, és széklete is nehezen volt. Mi is elkezdtük enni a gyümiket, és kezd helyreállni a rend. Nekem azt mondta a védönö, hogy kb 2 hét alatt váltsak ki egy étkezést. 5-6 kanál bébiétel után még megeszik 100 mili tápit. Szerintem 4 hosan mi is megfogunk enni egyszerre egy üveggel.
4/5 A kérdező kommentje:
tápszeres 1 hónapos kora óta,mert kevés volt a tejcsi.
2009. máj. 25. 09:20
5/5 anonim válasza:
Ezt szerintem te látod a leg jóbban.
A fiamnak kellet az egy üveg ebéd,de ő havi 400 g-okat hizott első perctöl.
A lányomnak vissza kelett vegyem dokinő parancsára 100 g-re.Ő havi 900g-ot hizott mindig 7 hónaposig.
Mi 5 hónaposan tartottunk ott,hogy a tápszert felcseréltem.
Égy 6 éves és egy 14 hónapos baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!