S. O. S.! Lehet, hogy törött karácsonyfadíszt evett?
Nem hiszem hogy gond lenne, de biztos én is nagyon ideges lennék. Ezzel sajnos az orvos sem tud mit kezdeni. Ha nem tört nagyon össze, próbáld összerakni a darabokat, hogy megvan-e mind. Sajnos a röntgen nem mutatja ki, mert üveg, vagy műanyag, ott meg csak a fém látszana. Nagy darabot nem nyelhetett le, a picike, meg gond nélkül átmehet rajta. Sajnos lesz pár ideges napotok. :(
Azért hívd fel az orvosotokat, vagy a legközelebbi baleseti ügyeletet, esetleg a mentőket, ők is segítenek, telefonon is infóval.
Nagyon köszi a válaszokat!
Felhívtam a gyerekorvosunkat a problémával. Azt mondta, ha nem vérzik a szája, és kis időn belül nem produkál véres hányást vagy véres székletet, akkor vagy nem nyelt darabkát, vagy probléma nélkül ki fog jönni belőle. Ellenkező esetben menjünk be.
A díszt amúgy nem tudom már megvizsgálni, mert ahogy kiragadtam a kezéből, idegességemben elejtettem rögtön, és naná hogy összetört... gyerek tesójával együtt a járókába került gyorsan, ott vizsgáltam át kezüket-szájukat... hát kicsit még ideges voltam, de azért meg is nyugtatott az orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!