Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik 6 hós babátok...

Mennyit alszik 6 hós babátok napközben ill. éjszaka? Fogai vannak már?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom,születése óta átalussza az éjszakát csak egy-két alkalommal keltem hozzá a 6 hónap alatt,viszont nappal inkább fent van.Ha babakocsival megyünk valahova a kocsiba elalszik,de itthon csak elbóbicál 15 percekre időnként.

Az alsó két fogacskái kibújtak már,olyan aranyos velük.:)

És nálatok hogy alakul az alvás és a fogzás?

2012. jan. 10. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
6 és fél hós a lánykám. Nincs még egy foga sem. Az éjszakát 8 hetes kora óta átalussza! :) Nappal keveset alszik. Délelőtt fél óra, 11-13-ig, majd 17h-körül megint fél óra. Persze sokat nyűgös,mert álmos,de persze nem aludna! :)
2012. jan. 10. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Az én kislányom most lesz 7 hónapos foga még neki sincs.Az éjszakát 2,5 hónapos kora óta átalussza amióta megtalálta az ujját,azt használja cumi helyett.Napközben már egyre kevesebbet alszik kb 2,5-3 órát bir ki utána már nyügösködik.Van,hogy 30 percet alszik,de van,hogy 2 órát:)

2012. jan. 10. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát, imádom is érte :) Mostanában már 9kor alszik és reggel 7 kor kel :) NApközben általában 4X fél órát alszik, de van hogy másfelet. Foga még nincs, de szegény már mindent rág, harap. Amúgy elég "lusta" fiúcska, még nem forog magától, csak "csapkod, integet" egész nap ...
2012. jan. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!