Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam 24-órából 20-at...

A kisfiam 24-órából 20-at alszik! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Felébresztem eszik rendesen,fürdetésnél jó kedve van! De 3 napja csak alszik! 4-hónapos!
2012. jan. 9. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Front nem lehet az oka? Esetleg valami bújkál benne.
2012. jan. 9. 23:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én felhívnám az orvost, mert ez 4 hónaposan nem normális!!!
2012. jan. 9. 23:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Ma felhívtam a dokinkat,azt kérdezte nem e nyáladzik nagyon? Én mondtam hogy de nagyon! Azt mondta akkor semmi baj jön a foga és ő így vészeli át!

Újra kérdeztem: BIZTOSAN NINCS BAJA? Azt válaszolta hogy ha amikor ébren van jó kedvű és eszik rendesen akkor semmi baja!!

2012. jan. 9. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még olyat,hogy fogzástól alszik a gyerek egész nap.Éppenhogy az ellenkezőjét lehet tapasztalni,nyűgös a baba a kellemetlen fájdalomtól,és éppenhogy nem alszik.Az orvosok szeretnek mindig mindent a fogzásra fogni.Én tuti NEM nyugodnék meg a helyedben ettől a választól.
2012. jan. 9. 23:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Várok még 1 napot,ha nem javul a dolog szerda reggel irány a doki!
2012. jan. 9. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Esetleg kérd ki másik orvos véleményét is, mert ez tényleg nem normális dolog!

A fogzást nem átaludni szokták, hanem az ellenkezője. És igen, én is tapasztaltam, hogy mindent a fogzásra fognak a dokik, ha zöldet pisil a gyerek, azt is...

Frontok jönnek, mennek, de ettől nem alszanak ennyit a picik!

Majd írj, hogy mi a helyzet!

2012. jan. 10. 00:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam akkor aludt ennyit , amikor lappangott benne valamilyen betegség (torokgyulladás), persze ezt csak utólag tudtuk meg , hogy e miatt aludt ilyen sokat. 1-2 nappal a betegség megjelenése előtt volt jellemző a sok alvás.
2012. jan. 10. 07:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig lehetséges,h így vészeli át a fogzást,az én kislányomnál nem vettük észre h kevés a tejem mert nem szólt semmilyen módon csak aludt nagyon sokat.Mivel még csak pár hetes volt gondoltuk h ez normális.Kiderült szegény'éhezett'Ő is így vészelte át.Persze azért vidd el dokihoz h tuti legyen a dolog.
2012. jan. 10. 09:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljesen normális szerintem, lehet, hogy előtte megviselőbb napjai voltak, vagy valamiért jobban elfáradt, ha mi vidékre mentünk rokonokhoz, annyi idősen mindig utána 1-2 napot szinte átaludt.
2012. jan. 10. 10:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam amikor fogzott kicsinek aludt-evett-aludt.

Szóval akár a foga is lehet.

2012. jan. 10. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!