A Libero-ból másnak is kifolyik a pisi?
Figyelt kérdés
Kaptam egy csomaggal és kipróbáltam. Előtte már mondta egy ismerős,hogy az ő fiának mindig kifolyt a pisi belőle.
Eddig 3-at használtam el, kettőből kifolyt. Pedig megnéztem,hogy jól adtam-e rá.
Más is járt így vagy béna vagyok?
2012. jan. 9. 16:35
2/12 A kérdező kommentje:
Le!
Ellenőrzöm a fodrokat is!
2012. jan. 9. 16:48
3/12 anonim válasza:
Amikor pár hetes volt nálunk is kifolyt, viszont később már nem. Én is sok helyről hallom, hogy kifolyik.
4/12 Beus6 válasza:
Nálunk is sűrűn kifolyt minden! Hamar váltottam! Dm-es vált be baby love-os pelus!!!
5/12 anonim válasza:
Nekem is kifolyt, pedig direkt lehajtottam a fülyijét. ÉLmény volt napi 3szor átöltözni :)
6/12 anonim válasza:
mindkét gyereknél bevált. vastagabb a combjuk, talán ezért jó.
7/12 anonim válasza:
én is jártam már így hogy kifolyt a pisi,de én a pampers pelánkánál! én a bella happyt használom és megvagyok vele elégedve!
8/12 anonim válasza:
szinte soha nem folyt ki. Lehet, a te babádnak más pelus jön be, ez a testalkatától is függ!
9/12 anonim válasza:
Nekünk a legjobban a Libero vált be, husi a babám és lány, talán ez is számít.
10/12 anonim válasza:
A csajom soványka elejétől fogva liberot használunk és max. kétszer folyt ki a másfél év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!