Ha eddig nem volt babakocsink, érdemes még venni? 1,5 éves a babám, kendőzünk.
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 14:45
1/8 anonim válasza:
Max. egy olcsó sportkocsit vegyetek, de ha nem használtok kocsit, akkor az is felesleges.
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem hiányzott a kocsi, el is adtuk. Nem tudom, hogy most őrizgessem-e rá az árát.
2012. jan. 9. 14:48
3/8 anonim válasza:
én kb 1 évesen vettem neki uj sportkocsit használtuk kb 3h vagyis szerintem felesleges Zsanett
4/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet, nekünk is felesleges lenne akkor. De aki kocsizik, az kb meddig használja amúgy?
2012. jan. 9. 14:50
5/8 anonim válasza:
Az én lányom már 26 hónapos, de még mai napig imád benne utazni. Egy könnyű esernyőkocsink van.
6/8 anonim válasza:
Lányomat 22 hós koráig tologattam, de csak azért eddig mert megszületett a tesó és ő került a kocsiba, egyébként még meglenne benne. Szerintem még 2 évesen is elvannak benne, de van olyan gyerek aki már 1évesen sem marad benne.Ez gyerekfüggő.
7/8 A kérdező kommentje:
Na igen, most meg azt gondolom, hogy hátha az enyémnek is tetszene nyáron, így hogy már "nagy". Jó biztos vagyok a dolgomban... :)
2012. jan. 9. 14:55
8/8 anonim válasza:
szerintem egy 5-6 ezer ft-os ernyőkocsi (vagy használtan akár még olcsóbb) mindenképpen jól jöhet. Az nem egy nagy tétel, drágábbat ennyi idősen már nem éri meg venni szerintem.
2,5 évesen még simán ellehet benne, de pont a napokban láttam egy 3,5 évest is,akit lázasan babakocsiban vitt le az anyukája a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!